woman-1006100-1920

WEEK 4: Hoe kom je in 30 dagen van je stress af?

1-9-2017 Terug naar de blogs

Misschien wel één van de grootste stressfactoren van velen, en daarom ook safe the best for last! MONEY! Lijkt jouw geld ook na elke loonstrook binnen ‘no time’ verdwenen te zijn? Hoe goed je hier ook op denkt te letten, iedere maand is er wel weer iets wat je moet betalen en niet had ingecalculeerd: auto moet naar de garage, vriendinnetje viert opeens toch wel haar verjaardag, spontaan uiteten en/of een avondje uitgaan die niet in de planning stond.

Week 4: Controleer je ‘cash flow’

Heb je een shopverslaving? Of heb je nog een studentenlening? We willen je onderstaand een aantal tips geven zodat je hier beter mee op kunt gaan en ook minder stress hierdoor kunt krijgen.

  1. Stel doelen

Probeer bij te houden hoeveel je van dag tot dag uitgeeft. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een excel sheet. Schrijf in de sheet hoeveel je binnenkrijgt en ook hoeveel er iedere dag standaard uitgaat. Bedenk dan voor jezelf hoeveel je zal gaan uitgeven deze maand, neem hiervoor een ruime schatting. Probeer dit voor één maand te doen en bekijk dan hoe je uitgaves er uitzien. Waar geef je extreem veel aan uit? Kan dit verminderd worden? Je hebt hier ook apps voor!

  1. Wees niet bang om advies te vragen

Het is niet raar dat je misschien niet begrijpt waarom je nu weer belasting moet betalen of waarom je het nu weer terug krijgt (ik begrijp het 9/10 keer ook niet). Als je hier heel erg gestrest van raakt en dit merkt in je lichaam en ook aan je huid dan is het misschien handig om hier advies om te vragen. Er zullen vast genoeg mensen zijn in je omgeving die hier meer verstand van hebben dan jij. Ga niet stressen over dit soort vragen, het is beter dat je het gewoon weet!

Dit waren de tips die ervoor kunnen zorgen dat je binnen 30 dagen je stress beter onder controle kan houden. Hopelijk heb je iets gehad aan de bovenstaande tips en ook de tips van week 1, week 2 en week 3.

Natuurlijk blijven wij een schoonheidssalon en proberen wij de huid op alle mogelijke manieren die wij kunnen te verbeteren. Maar één van de grootste factoren van huidproblemen, denk aan rimpels, acné, etc. komen van stress. Stress is een killer als het gaat om huidverbetering. Dus we kunnen alles doen met de huid: microdermabrasie, gezichtsbehandeling, microneedling, etc. Maar wanneer je al niet goed in je vel zit dan wordt het lastig om het ultieme resultaat te bereiken. Het is daarom altijd handig dat wanneer je naar een schoonheidsspecialist gaat je goed en duidelijk aangeeft waar je last van hebt op gezondheidsgebied. Wanneer je stress hebt is het heel handig om dit voor ons te weten want dan kunnen we jou daar ook in helpen!

Beauty Blogger - Natascha

Terug naar de blogs

 

#stress #alphen #teraar #nieuwkoop #boskoop #schoonheidssalon #beautyallin #beauty #lifestylecenter #blog #tips #anti-stress #hulp #binnen30dagen #mindful #mooivanbinnenuit #huidverbetering #stressloos #huid #improvement

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2