woman-1006100-1920

WEEK 3: Hoe kom je in 30 dagen van je stress af

25-8-2017 Terug naar de blogs

Het bereiken van het spreekwoordelijke plafond kan uitputtend zijn. Als je lange uren bezig bent om die zo gewilde promotie zou willen krijgen of de langverwachte salarisverhoging, zal ervoor zorgen dat je voortdurend moe bent. De uitkomst hiervan zal zijn dat je huid en ook je lichaam hieronder zal gaan leiden, daarom is het belangrijk dat je ook op werk denkt aan je stresslevel!

WEEK 3: BE AWESOME op je werk!

De volgende tips zullen je helpen om je stressniveau onder controle te houden. We zitten nu in de tips van week 3. Heb je tips van week 1 en week 2 ook al gelezen?

  1. Zorg voor je huid, lichaam, geest en ziel

Om de fysieke en mentale effecten van werkstress te verminderen, moet je dingen gaan doen die je welzijn als geheel kunnen verbeteren. Om mee te beginnen, wanneer je last hebt van veel pukkeltjes wanneer je meer stress hebt, dan is het van belang dat je hier de goede producten voor gebruikt. Wanneer je al last hebt van stress zal je huid hierop reageren, maar vaak wordt door huidproblemen de stress alleen maar groter. Het is dus belangrijk dat je de juiste huidproducten blijft gebruiken zodat je de algehele welzijn blijft verbeteren. Wanneer je je gezond voelt en wanneer je huid er ook gezond uit ziet, zal je merken dat je de stress beter onder controle kan houden.

  1. Ga op zoek naar een mentor

Heb je op het werk iemand die kan fungeren als een persoonlijke mentor die je leiding en advies kan geven? Zo nee dan is het belangrijk dat je er één gaat vinden! Het hebben van iemand die dingen in perspectief kan zetten is fijn. Zo kan je bij diegene je ei kwijt als dat nodig is en kan diegene je helpen om een plan te bedenken. Haal je bijvoorbeeld een deadline niet? Of weet je niet goed of dit werk iets voor jou is, dan is een ‘mentor’ een ideale persoon die je kan helpen zodat je niet continue stress zult hebben op werk.

Natuurlijk zijn er bij elke baan taken die je wilt doen en taken die je liever niet doet - dit hoort er nou eenmaal bij. Wanneer je een taak heel erg leuk vindt dan kun je dat ook aangeven aan je mentor of leidinggevende, zodat ze hier rekening mee kunnen houden voor het volgende project dat ze je gaan geven.

Zo we zitten nu in week 3 van de 30 dagen zonder stress tips. Week 1 en week 2 gingen meer om de privé omgeving en nu hebben we het gehad over hoe we het beste met stress om kunnen gaan op werk! Volgende week de laatste tips over hoe om te gaan met stress over geld….

De bovenstaande tips zijn het derde deel van de: ‘Hoe kom ik binnen 30 dagen van mijn stress af?”. Heb je de tips van week 1 al gelezen? Of van week 2? Volgende week zullen we de tips van week 4 voor je online zetten. Wij zijn benieuwd of je nu al iets merkt aan je stresslevel? Probeer de tips zo nauwkeurig mogelijk op te volgen! 

Beauty Blogger - Natascha

Terug naar de blogs

 

#stressniveau #ontspanning #tips #stress #gezichtsbehandeling #alphen #huid #mooivanbinnenuit #beauty #all #in #relax #ontspan #huidverbetering #bereiken #acne #rimpels #antiaging #fijnelijntjes #teraar #nieuwkoop #boskoop #facial #murad #lacolline #shiseido #hannah

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2