woman-1006100-1920

WEEK 1: Hoe kom je in 30 dagen van je stress af?

7-8-2017 Terug naar de blogs

Eén ding is zeker en dat is dat stress ervoor zorgt dat we niet alleen moe worden maar ook dat onze huid moe wordt. Iedereen heeft eens in de zoveel tijd last van stress, ook al is het maar voor een beetje dit heeft effect op je hele lichaam. Het beheersen van stress kan voor vele als een onmogelijke taak lijken. Maar dit is zeker niet het geval! We hebben verschillende tips voor je opgeschreven. Volg je de onderstaande instructies in 30 dagen op dan zul je verschil merken! I.p.v. in 1 week alles tegelijk aan te pakken, gaan we iedere week een aantal tips geven. Begin deze week met de tips van week 1 en kijk wat voor een effect dit heeft op je stressniveau. Daarna plaatsen we week 2 op de website, week 3, enz, en zul je langzamerhand steeds beter je stress kunnen beheersen!

WEEK 1: TRAIN JE RELATIES

Of het nou familie, vrienden en of je partner is relaties zijn fijn, maar relaties kunnen ook ontzettend stressvol zijn. Of het nou gaat om een oude of een nieuwe relatie of om de relatie met jezelf. Dus hoe kunnen we deze gevoelens onder controle houden zonder dat we overweldigd worden door stress? Hier hebben we een paar tips om op het goede pad te blijven:

  1. ‘The One’ bestaat niet!

Dat je een soulmate wilt vinden is natuurlijk logisch, wie wilt dat nou niet? Volgens verschillende stress management specialisten zorgt dit ervoor dat je in je huidige en/of je toekomstige relatie zoveel druk zet op het vinden en/of maken van die soulmate, dat het eigenlijk gedoemt is om te mislukken! Iemand proberen te veranderen zal zorgen voor heel erg veel stress. Probeer dus je geliefde of je familie niet te veranderen, accepteer de mensen om je heen hoe ze zijn. Belangrijker nog: communiceer! Wanneer je merkt dat dit echt niet werkt schakel dan iemand in die je hier misschien wel mee kan helpen, dit zal stress op lange termijn verminderen.

  1. Denk positief

Oké deze is misschien wel heel makkelijk gezegd. Maar we moeten gewoon meer gaan denken aan dat halfvolle glas dan een glas wat halfleeg is. Of je nou ruzie hebt met een collega, familie of je partner, probeer tijdens een ruzie even uit de situatie te stappen. Denk er even over na: is dit het waard om ruzie over te maken? Is het het waard om dit elke keer weer omhoog te laten komen in iedere discussie? Het kost ons namelijk zo veel energie om boos te blijven dat stress hier een logisch gevolg aan is. Wanneer er geen manier is om dit op te lossen dan is het misschien belangrijk dat je goed nadenkt of deze relatie wel goed voor je is..

  1. Love Yourself!

Cliché? JAZEKER! Maar het is ook zeker waar. Wanneer je zelf gelukkig bent en zoekt naar oplossingen (dit is wat mensen doen die niet gestressed zijn) – dan heb je een hele goede relatie met jezelf!

Dit was week 1, houdt onze beauty blog in de gaten voor het vervolg op de tips over het beheersen van ons stress niveau!

Beauty Blogger - Natascha

Terug naar de blogs

 

#stress #stressvrij #alphen #rijn #alphen a/d rijn #huidverbetering #innerbeauty #beauty #inside #innerlijke beauty #huid #huidaandoening #verbetering #ter aar #bodegraven #nieuwkoop #boskoop #rijsenhout #anti-stress #skinimprovement #beautyallin

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2