voeten2

Waarom een pedicure?

19-10-2017 Terug naar de blogs

Zoals jullie misschien wel weten doen we bij Beauty All In in Alphen a/d Rijn ook aan pedicures. Nu werd er laatst aan mij gevraagd waarom iemand eigenlijk überhaupt een pedicure zou doen. Nou toen dacht ik dit is het moment dat ik hier even een blog over kan schrijven want misschien hebben meer mensen (die geen voetproblemen) hebben deze vraag in hun hoofd. Het is namelijk niet zo dat wij pedicures adviseren voor mensen die alleen last hebben van een probleem voet. Nee zeker niet een pedicure is veel meer!

Voor de probleemvoet

Ja dan maar even om er vanaf te zijn.. De eerste reden om naar een pedicure specialist te gaan is natuurlijk omdat je last hebt van je voeten. Misschien loop je rond met een likdoorn of heb je heel veel kloven die naarmate je meer gaat lopen zeer gaan doen. Dan is de meest logische stap om naar een pedicure te gaan groot. Zelf een likdoorn er uit gaan lepelen is namelijk niet echt verstandig. De kans dat je jezelf bezeert of het niet goed doet is erg groot dus doe het niet!

Voor de probleemnagel

Ooit een ingegroeide nagel gehad? AUW! Dit is ontzettend pijnlijk en zal je iedere keer terug krijgen wanneer je je nagels niet op de juiste manier knipt. Laat je nagels dus of knippen door de pedicure specialist of wanneer je al te laat bent kan de specialist een soort spalk onder je nagel zetten zodat het niet in je eigen vlees groeit….

Voor de oudere onder ons

Kan je niet meer zo ver naar voren bukken om je nagels te knippen of te lakken? Gaat het niet meer zo flexibel als dat het vroeger ging? Nou dat is dan ook een goede reden om naar de pedicure toe te gaan. Zij zorgen ervoor dat de nagels weer op normale lengte geknipt worden en indien gewenst ook gelakt.

Voor de zachte voetjes

Bij pedicure denken we snel aan: eelt wegsnijden, nagels knippen, etc. Maar pedicure is veel meer dan dat. Het zorgt er namelijk voor dat de voeten nadat ze in de pedicure stoel gelegen hebben weer als nieuw voelen. Geen overtollig eelt meer dus jij kan er weer even tegenaan. Die schuurpapier voeten moet je toch een keer laten slijpen! Toch?

Bij ons lifestyle center in Alphen hebben wij gespecialiseerde pedicures rondlopen zij willen je graag helpen met één van de bovenstaande punten. Een heerlijke voetmassage na afloop kan natuurlijk altijd!

Beauty Blogger - Natascha

Terug naar de blogs

 

#pedicure #manicure #pedi #likdoorn #likdoorns #eelt #eeltknobbel #pijn #voeten #voet #handen #hand #nagels #ingegroeidenagels #nails #alphen #nieuwkoop #boskoop #alphenadrijn #teraar

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2