voedingsdagboek1

Voedingsdagboek

Wilt u afvallen of wilt u gezonder leven, dan speelt uw voeding een belangrijke rol! Een voedingsdagboek is daarbij de perfecte manier om bewust te worden van uw eetpatroon. Het bijhouden van een voedingsdagboek alleen kan al verandering aanbrengen in uw eetpatroon, omdat u zich meer bezig houdt met wat u precies eet. Het voedingsdagboek laat zien of u gezond eet! Maar wat is gezond? Volgens de gezondheidszorg bent u gezond als u uitgaat van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, dit zijn echter schattingen en gebaseerd op gemiddelde. Als u bijvoorbeeld intensief sport, of als u uw huid wil verbeteren heeft u meer nodig dan gemiddeld! Volgens Orthomoleculaire principes is optimaal gezond en fit zijn het uitgangpunt. Er wordt hierbij gekeken naar de individuele behoefte en levensttijl en er wordt geen gemiddelde genomen.

Op basis van huidbehoeften en gezondheid
Het voedingsdagboek geeft u na tien dagen een overzicht van uw inname van vitaminen, mineralen en koolhydraten, eiwitten, vezels en vetten. Op basis van dit overzicht en uw doelen krijgt u een voedingsadvies en suppletieadvies van onze voedingsexperts. U wordt geadviseerd over welke voeding u nodig heeft om uw tekorten aan vitaminen en mineralen aan te vullen; eventuele gezondheidsproblemen die u kunt krijgen als gevolg van deze tekorten; supplementen die de tekorten aan vitaminen en mineralen kunnen aanvullen; en u wordt geadviseerd op basis van uw huidbehoeften en gezondheid. 

Online voedingsdagboek
Houd ons online voedingsdagboek bij en kom erachter of u gezond eet! Heeft u een tekort aan vitaminen en mineralen, dan zijn onze supplementen van Beauty Supps de perfecte aanvulling op uw dagelijkse voeding. Bent u benieuwd of u wel gezond eet, of wat u kunt doen om gezond te eten? Maak dan direct een online voedingsdagboek aan! Lees hier hoe u een online voedingsdagboek aan kunt maken of PRINT HET DAGBOEK DIRECT UIT. Wilt u meer informatie, neem contact op met één van onze specialisten over de mogelijkheden van ons online voedingsdagboek of klik op onderstaande button. 

Maak online uw voedingsdagboek aan! Vul onderstaand formulier in en ontvan een uitnodiging om uw persoonlijke online voedingsdagboek aan te maken. Volg de stappen in de handleiding om uw voedingsdagboek aan te maken. Komt u er niet uit, neem dan contact met ons op.

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2