powerslim-1

Powerslim

PowerSlim is een afslankprogramma, speciaal ontwikkeld door diëtisten. Door de kennis en jarenlange ervaringen hebben de diëtisten een afslankprogramma ontwikkeld die gemakkelijk in uw dagelijks leven past. Uw PowerSlim coach van Beauty All-in zal u helpen om uw streefgewicht te bereiken én te behouden door uw manier van leven aan te passen. Met PowerSlim is het niet de bedoeling dat u veel minder gaat eten, maar vooral dat u anders gaat eten. U heeft 6 eetmomenten per dag die bestaan voornamelijk uit eiwitrijke tussendoortjes en gerechten. Deze bestaan zowel uit PowerSlim producten (met name in de 1e fase) als gewone voedingsmiddelen. Vrouwen vallen gemiddeld 1 tot 1,5 kilo per week af en mannen 1,5 tot 2 kilo.

Afslanken in fases
Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit drie verschillende fases. In de eerste fase bereikt u het grootste gedeelte van uw gewichtsverlies, waar uw dieet voornamelijk bestaat uit de producten van PowerSlim. Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de 1ste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis. In de tweede fase bereikt u het streefgewicht, hier mag u steeds meer verschillende voedingsmiddelen aan uw menu toevoegen. In de laatste fase is het van belang om u streefgewicht te behouden. In deze fase vindt u de manier om uw gewicht te stabiliseren. U eet in deze fase reguliere voedingsproducten en verder alleen nog maar de tussendoortjes van PowerSlim. Een uitgebreide toelichting op de fases, leest u hier verderop.

Deskundige coaching
Bij Beauty All In wordt u minstens een jaar lang persoonlijk begeleid door één van onze PowerSlim voedingscoaches, Mirjam Verlaan, Titania Perotti of Desiree Hansink. Voordat u begint met PowerSlim krijgt u eerst een vrijblijvend intakegesprek waar uw wensen, behoeften en gezondheidstoestand worden besproken. Aan de hand van de intake zal de voedingscoach u adviseren. Na het intakegesprek kunt u wekelijks op consult komen om uw voortgang op te meten. Voor een blijvend resultaat is het van belang dat u uw gezonde voedingspatroon aanhoudt en dat u voldoende lichaamsbeweging krijgt.
Verdere uitleg van de fases leest u onder dit schema

Toelichting 3 fases
Fase 1 Van afvallen…
In de eerste, strikte fase gaat u actief aan de slag met het verliezen van gewicht door het eten van voornamelijk PowerSlim producten. Dit is niet afzien, want de PowerSlim producten zijn best lekker! Door de samenstelling van de PowerSlim producten verbrandt u meer vet en behoudt u uw spiermassa. U heeft ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment. In deze fase blijft u totdat u 80% van uw streefgewicht heeft bereikt. Tijdens deze fase krijgt u ook iedere week een gesprek met uw persoonlijke coach om te wegen, meten en om u te ondersteunen of adviseren.

Fase 2 Via de overgangsfase…
Wanneer u 80% van uw streefgewicht heeft bereikt, stapt u over naar fase 2. In deze overgangsfase leert u stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten. In deze fase komt u om de week op consult bij uw voedingscoach.

Fase 3 Naar een stabiel en vitaal leven…
Ook na het behalen van uw streefgewicht blijft uw coach u begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet u alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.

Bent u benieuwd of PowerSlim iets voor u is? Vraag hier vrijblijvend een informatiegesprek aan.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2