powerslim-1

Powerslim

PowerSlim is een afslankprogramma ontwikkeld door diëtisten. Door de kennis en jarenlange ervaringen hebben de diëtisten een afslankprogramma ontwikkeld die gemakkelijk in uw dagelijks leven past. Uw PowerSlim coach zal u helpen om uw streefgewicht te bereiken door uw manier van leven aan te passen. Het is niet de bedoeling dat u veel minder gaat eten, maar vooral dat u anders gaat eten. Met het afslankprogramma heeft u zes eetmomenten per dag. Door de samenstelling van de PowerSlim producten verbrand u meer vet en behoudt u spiermassa. Vrouwen vallen gemiddeld 1 tot 1,5 kilo per week af en mannen 1,5 tot 2 kilo.

Afslanken in fases
Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit drie verschillende fases. In de eerste fase bereikt u het grootste gedeelte van uw gewichtsverlies, waar uw dieet voornamelijk bestaat uit de producten van PowerSlim. In de tweede fase bereikt u het streefgewicht, hier mag u steeds meer verschillende voedingsmiddelen aan uw menu toevoegen. In de laatste fase is het van belang om u streefgewicht te behouden. In deze fase vindt u de manier om uw gewicht te stabiliseren. U eet in deze fase alleen nog maar tussendoortjes van PowerSlim.

Deskundige coaching
Bij Beauty All In wordt u minstens een jaar lang persoonlijk begeleid door één van onze PowerSlim voedingscoaches, Mirjam Verlaan, Titania Perotti of Desiree Hansink. Voordat u begint met PowerSlim krijgt u eerst een vrijblijvend intakegesprek waar uw wensen, behoeften en gezondheidstoestand worden besproken. Aan de hand van de intake zal de voedingscoach u adviseren. Na het intakegesprek kunt u wekelijks op consult komen om uw voortgang op te meten. Voor een blijvend resultaat is het van belang dat u uw levensstijl blijvend aanpast en naast gezond te eten ook voldoende lichaamsbeweging krijgt.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2