smoothie-1427436-1920
fb-postlink-detox-3

Detoxen

Denkt u er weleens aan om uw lichaam eens goed en verantwoord te ontdoen van gifstoffen? Dat is zeker geen slecht idee. Af en toe detoxen is belangrijk omdat uw lichaam behoorlijk wat uitdagingen te verwerken heeft. Denk hierbij aan belasting door overmatige stress, alcohol, negatieve gedachtes of verkeerde voeding. Dit uit zich vaak in oververmoeidheid, verouderde huid en slechte spijsvertering.

Maak een frisse start met onze Detoxkuur!
Beauty All-in biedt een speciaal ontwikkeld detox programma, speciaal voor de druk bezette man en vrouw. Hierbij is de klassieke vastenkuur omgezet naar een 12 daagse moderne detoxkuur, die gemakkelijk te volgen is.

Met deze detoxkuur gaat u tijdelijk over op lichtere of vloeibare voeding, groente en fruitsappen waardoor uw spijsverteringsstelsel helemaal tot rust komt. Om uw lichaam tijdens deze periode te voorzien van alles wat het nodig heeft, bieden de supplementen van Beauty Supps een uitgebalanceerde aanvulling zodat u het maximale uit uw detoxkuur haalt en uw lichaam blijft voorzien van voldoende mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten.

Daarnaast staan wij uiteraard als orthomoculair specialist voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden én ontvangt u gratis een Detoxgids, met daarin gedetailleerde informatie over detoxing, dagelijkse voedingsschema's en lekkere & handige recepten.

In het kort ziet de kuur er als volgt uit:

 • De voorbereidingsfase (4 dagen) tijdens deze fase bouwt u uw normale voedingspatroon geleidelijk af;
 • De Detoxfase (4 dagen) deze 4 dagen gaat u sapvasten;
 • De Opbouwfase (4 dagen) bij deze laatste fase gaat u weer opbouwen met gezonde en lichte voeding, met name groenten.

Tijdens deze kuur is het aan te raden om tijd in te plannen voor uzelf. Bezoek bijvoorbeeld een sauna, ga op tijd naar bed, lekker even wandelen in de natuur of probeer eens yoga. Zo geeft u uw hele lichaam en geest een reset.

Wat kunt u verwachten met deze kuur?

 • U krijgt meer energie omdat het lichaam gezuiverd is van gifstoffen en vitamines beter opgenomen worden.
 • Weg met dat opgeblazen gevoel. De darmen zijn blij en uw buik platter.
 • Een ware boost voor de huid doordat deze minder gifstoffen bevat, meer vitamines opneemt en beter gehydrateerd is. U ziet er stralend uit.
 • U zal door het detoxen beter slapen, maar wordt ook veel fitter wakker.
 • Door deze kuur zullen de hersenen beter functioneren. U bent minder snel mentaal uitgeput.
 • Een stralende en gezond uitziende huid.
 • Bevordert de spijsvertering.
 • Ook al is deze kuur geen afvalkuur, de kans dat u een paar kilo’s kwijt raakt is er zeker wel.

Starten
Kom weer in balans met deze complete detoxkuur, inclusief de detoxgids en hoogwaardige supplementen. Vraag ons naar alle informatie om snel te kunnen starten.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2