youdid-beautyallin-lijntje1c

Permanente Make-up

Wilt u er altijd geweldig uitzien? Dan is permanente make-up misschien wel wat voor u. Zo heeft u uw wenkbrauwen en eyeliner altijd perfect! U hoeft het dan niet iedere ochtend meer bij te werken. Iedere ochtend opstaan en er direct goed uitzien of zwemmen en sporten en je geen zorgen hoeven te maken hoe uw make-up er uitziet! 

De behandeling
Met een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij een tatoeage gaat het hier om een implantatie in de bovenste huidlaag. Dit betekent dat de pigmentatie na verloop van 1 tot 2 jaar afzwakt. Dit gebeurt door natuurlijk celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. De snelheid van het teruglopen van permanente make-up verschilt per persoon.

Voor wie is permanente make-up?
Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen, voor mensen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, voor slechtzienden, kortom voor iedereen. Bij Beauty All In in Alphen a/d Rijn kunt u Permanente Make-Up laten zetten voor op uw wenkbrauwen en ook voor op uw eyeliner. 

Wenkbrauwen   Eyeliner
 

Dunne en/of onregelmatige wenkbrauwen worden met permanente make-up volledig gecorrigeerd door een schaduw- of hairstroke techniek, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Heeft u vroeger teveel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Met Permanente Make-Up wordt uw gezicht weer compleet. Overweegt u om uw wenkbrauwen te laten zetten met Permanente Make-Up? 

 

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met PMU kan de uitstraling van de ogen worden veranderd en, uiteraard, verfraaid. De eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, zo geeft het een natuurlijke en volle oogopslag. Op deze manier kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Nooit meer uitgelopen eyeliner! 


Is de behandeling pijnlijk?
Nee. Het aanbrengen van permanente make-up is niet gevoelloos, maar het wordt over het algemeen niet als heel pijnlijk ervaren.

Vergunning Ministerie van Volksgezondheid
Beauty All-in is in het bezit is van een vergunning van het Ministerie voor Volksgezondheid. Dit betekent dat wij bevoegd zijn om permanente make-up uit te voeren en onder kwaliteitscontrole staan van bovengenoemd ministerie.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2