gen-model-5-1-1

Microneedling

Bij Beauty All In in Alphen a/d Rijn kunt u kiezen voor een microneedling behandeling.

Wat is microneedling?
Microneedling is een techniek waarbij het herstelproces van de huid wordt geactiveerd door met behulp van naaldjes kleine microkanaaltjes te maken in de huid. Zeer dunne naaldjes penetreren de huid, waardoor de huid gecontroleerd wordt 'verwond'. Hierdoor ontstaan allemaal kleine microkanaaltjes, waardoor de hoog geconcentreerde werkstoffen diep in de huid gebracht kunnen worden. De microneedling behandeling stimuleert hiermee de aanmaak van collageen en elastine. 

Specifiek huidprobleem
Microneedling kan daarnaast worden ingezet bij de volgende huidproblemen: grove poriën, acné, striae, pigmentvlekken en bij sommige littekens. Bij microneedling ziet u direct resultaat!

fijne lijntjes
   

Het resultaat
Voor het ultieme resulaat is het van belang dat u de huid goed verzorgd met de producten van Genosys. Na de behandeling is het van belang dat u minimaal een week de producten van Genosys gebruikt. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de huid te herstellen na een professionele behandeling. De specialist zal u adviseren welke thuisverzorgingsproducten u zelf het beste kunt gebruiken. Microneedling kan ook speciaal gedaan worden voor de ogen: lees hier meer.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2