microdermabrasie1

Microdermabrasie

Bij Beauty All In in Alphen aan de Rijn kunt u kiezen voor de behandeling microdermabrasie.

Wat is microdermabrasie? 
Microdermabrasie is een peeling die de dode huidcellen verwijdert. De huid wordt onder vacuüm behandeld met een continue stroom van micro-kristallen. Microdermabrasie is een behandelingen waarmee met kristallen een dun laagje van de huid gestructureerd wordt verwijderd. Hierdoor wordt de celvernieuwing van binnenuit gestimuleerd in het lichaam. Met als resultaat een gezondere en stralende huid! 

Specifiek huidprobleem
Microdermabrasie behandeld onder andere het volgende: rimpels, acné, pigmentvlekken, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rokershuid en een futloze huid. Microdermabrasie is bijna voor elk huidtype geschikt. De volgende huidproblemen kunnen verbeterd worden door middel van microdermabrasie: 

 

Het resultaat
Om het beste resultaat te kunnen bereiken met microdermabrasie zult u meerdere behandelingen moeten ondergaan. In het consult zal aangegeven worden hoeveel de specialist adviseert. Om het resultaat te behouden is het belangrijk dat u de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt. Naast de microdermabrasie behandeling kunt al veel zelf doen om ervoor te zorgen dat uw huid verbetert. Zie onderstaand een video van een microdermabrasie behandeling.

Microdermabrasie bij Beauty All In

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2