laser-ontharen-1

Laser / IPL ontharen

Bij Beauty All In ontharen we met de Lux RS. De Lux RS geeft korte, sterke lichtstralen op de huid in blokjes van twee vierkante centimeter. Een hoog geconcentreerde lichtstraal wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. Het pigment wordt sterk verhit, waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Om schade aan de omgevende huid te voorkomen, gaat het licht door een speciale scanner met koelsysteem. Het koelsysteem houdt de bovenlaag van de huid koud, beschermt de huid en vermindert het prikkelende gevoel tijdens de behandeling.

Voor de behandeling
Het is noodzakelijk om 3 weken voor, en 3 weken na de behandeling zonlicht te vermijden. Hieronder valt ook het gebruik van de zonnebank, of bruin zonder zonnecrème. Wilt u toch zonnen tijdens de behandeling dek dan het behandelgebied af. U mag de haren uit het gebied dat u wilt laten behandelen niet meer uit de huid trekken tot minimaal 2 tot 4 weken voor aanvang van de behandeling. Wel mag u de haren kort houden door middel van knippen of scheren.

Het resultaat
Voor een goed resultaat zijn meerdere behandelingen nodig met tussenpozen van enkele weken. Haren doorlopen een cyclus. Ze bevinden zich niet allemaal tegelijk in dezelfde fase. Alleen in de groeifase kunnen de haren definitief worden verwijderd. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van:

  • De groeifase van de haren. Het verloop verschilt per persoon.
  • Het gebied, dat behandeld moet worden (het gezicht gaat sneller dan de benen)
  • Haarkleur en huidskleur (donkere haren op een blanke huid reageren beter).

Na de behandeling
Na afloop kan er een lichtrode uitslag zichtbaar worden, die na ongeveer 12 tot 24 uur verdwijnt. De haren zullen niet direct na de behandeling uitvallen, maar in een periode van twee tot drie weken na de behandeling. Voor de haren die uitgevallen zijn komen geen nieuwe meer terug.

Gemiddeld zijn er vijf tot acht behandelingen nodig om circa 80% van de beharing voor meerdere jaren te verwijderen. In de meeste gevallen zal er, al na de eerste behandeling, een duidelijke vermindering van haargroei worden waargenomen. Anderen zullen dit pas na een tweede of derde behandeling merken. Garanderen dat er nooit meer een haar groeit op de behandelde plaats doen wij niet. Onder invloed van veranderingen in het lichaam (denk aan hormoonveranderingen) is het altijd mogelijk dat dunne donshaartjes veranderen in dikkere haren.

Vergoeding zorgverzekeraar
Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoed. Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Informeer bij uw zorgerzekeraar of uw behandelingen worden vergoed!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2