Wat is een glycolpeeling?
Glycolpeelingen bestaan uit verschillende concentraties fruitzuren. Deze fruitzuren worden op de huid aangebracht. Deze fruitzuren bevatten een extreem hoge concentratie aan actieve werkstoffen. De fruitzuren zijn de kleinste moleculen die in de cosmetica voor een behandeling gebruikt kunnen worden. Het voordeel hiervan is dat er bij een glycolpeeling behandeling dieper in de huid doordrongen kan worden. Omdat de behandeling werkt met hoge concentraties aan fruitzuren kan de behandeling alleen uitgevoerd worden door een specialist. 

De behandeling
In principe kan de huid één glycolpeeling per week aan. Tijdens de behandeling voel je korte prikkelingen. Het beste resultaat wordt bereikt door de behandeling in een kuur te doen. Je ziet bij de eerste behandeling al resultaat! Na 3 tot 6 behandelingen kan er een optimaal resultaat worden behaald.

Specifiek huidprobleem
Glycolpeelingen kunnen verschillende huidproblemen aanpakken: acné, gevoelige huid, rokershuid en fijne lijntjes en rimpels.

 

 MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK


Bij ons Lifestylecenter in Alphen a/d Rijn behandelen we de glycolpeeling met het merk hannah. Lees hier meer over deze behandeling.