soup1

Facelift zonder operatie (So Up)

Je bent zo jong als je je voelt. Dat klinkt leuk, maar op een gegeven moment begint je huid toch echt te verraden dat je geen 20 meer bent. Met de nieuwste technieken en apparatuur is hier nu echter wat aan te doen! De So Up Reloaded is de nieuwste techniek op het gebied van een strakkere huid, de behandeling is ook niet belastend en wordt zelfs als een massage ervaren. De apparatuur doet dan ook precies wat het belooft: het werkt opliftend (So Up) en laadt de huid weer op (Reloaded).

So Up Reloaded - Face Lift zonder operatie
De So Up Reloaded biedt een combinatie van vijf verschillende functies: radiofrequentie, bindweefselmassage, photodynamic,  ultrasound en myo regenesis. De spieren worden micro termisch gestimuleerd dankzij de micro elektrische impulsen en radiofrequentie. De So Up Reloaded biedt een ongekend resultaat en combineert dit met een gevoel van well-being. De So Up kan zowel voor het lichaam gebruikt worden als voor het gezicht. Wordt de So Up gebruikt voor het gezicht, dan is dit te vergelijken met een facelift zonder operatie. Vraag uw specialist naar alle resultaten!

Het resultaat
Door lymfedrainage wordt de huid van binnenuit gereinigd van afvalstoffen. Daarnaast geeft de So Up Reloaded een bindweefselmassage, die je huid activeert om nieuwe bindweefselcellen aan te maken én daardoor vormen zich nieuwe collagene en elastine vezels. Het gevolg is dat je de conditie van je huid verbetert en er strakker en voller uitziet. Door de trillingen van de radiofrequentie wordt het lichaam geprikkeld om nieuwe cellen aan te maken én afvalstoffen sneller af te voeren.

Ook activeert het de korte spiervezels die hierdoor meer spierkracht krijgen wat weer zorgt voor meer volume in de huid. Door de warmte die het licht van de photodynamische functie produceert, is de prikkeling van aanmaak van nieuwe cellen en het afvoeren van afvalstoffen nog intensiever, daarmee krijg je een verstrakking in het onderhuids bindweefsel. Als laatste functie is er nog de ultrasound, die een herstellende werking op het bindweefsel heeft.

Specifiek huidprobleem
Bij Beauty All In kunt u terecht voor behandelingen met de So Up Reloaded. Voordat de specialist u zal behandelen zal zij uw huid eerst analyseren en een persoonlijk behandelplan samenstellen. De specialist zal kijken welke techniek het beste bij uw huidtype en wensen past. Na één behandeling zie je al duidelijk verschil, maar voor een optimale werking adviseren we een kuur van vijf à tien behandelingen. D
aarnaast wordt u geadviseerd om elke 4 tot 6 weken terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2