soup1

Cellulite behandeling (So Up)

De So Up Reloaded is door zijn vele functies uitermate geschikt om het lichaam op de meest effectieve wijze te verbeteren. Deze unieke techniek behandelt de huid zowel aan de oppervlakte als van binnenuit. De cellen in de huid worden aangezet tot vernieuwing. De So Up Reloaded kan zowel voor het gezicht als het lichaam worden gebruikt. Met de cellulite behandeling leggen wij de focus op het lichaam. Met de So Up vermindert u onder andere slap bindweefsel, vet, tekenen van cellulite, littekens en recente striae. Daarnaast wordt de huid steviger, wordt de doorbloeding verbeterd en wordt uw huidskleur stralender.

De So Up Reloaded heeft vijf functies

  1. Bindweefselmassage: slap bindweefsel, de tekenen van cellulite, vetcellen, oedemateuze celullitis en recente striae worden verminderd. Daarnaast wordt lipolyse verselt en wordt de weefseloxygenatie verhoogt met het gebruik van de So Up bindweefselmassage.
  2. Gemoduleerde radiofrequentie: verbetert onder andere de lymfecirculatie, afvoer van afvalstoffen en de huidskleur. De vetstofwisseling wordt versneld en huidversteviging wordt gestimuleerd.
  3. Ultrasound: bindweefsel wordt herstelt en het vet wordt verminderd. Daarnaast wordt de zuurstoftoevoer en celvoeding verhoogd en wordt weefsel verzacht en littekens worden vermindert.
  4. Myo Regenesis: zorgt voor een vermindering in striae en de opbouw van spiervezels.
  5. Photodynamic: de photodynamic heeft verschillende effecten afhankelijk van de geproduceerde golflengte. De huid wordt geherstructureerd en versterkt en de elasticiteit wordt verhoogt. Cellulitus wordt verminderd of het weefsel wordt genormaliseert.

Cellulite behandeling bij Beauty All In

Bent u geïnteresseerd in één van de lichaamsbehandelingen van de So Up Reloaded, dan bent u bij Beauty All In op het goede adres! Kom langs voor een vrijblijvend consult waar u alle mogelijkheden met onze specialisten kunt bespreken. Resultaten zijn zichtbaar na slechts één behandeling, voor optimaal resultaat adviseren wij echter 5-10 behandelingen.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2