pmu-1

Specialisaties

Bij Beauty All In het lifestylecenter in Alphen a/d Rijn kan je naast normale behandelingen ook terecht voor gespecialiseerde behandelingen voor huidverbetering. Denk hier aan microneedling, microdermabrasie, speciale oogbehandelingen, cellulite behandelingen en glycolpeelingen. Maar we doen meer dan alleen huidverbetering. Bij Beauty All In kunt u ook terecht voor elektrische ontharing, laser ontharing en permanente make-up!

Permanente make-up

PMU

Wilt u er altijd geweldig uitzien? Dan is permanente make-up misschien wel wat voor u. Zo heeft u uw wenkbrauwen en eyeliner altijd perfect! Sta 's ochtends op en u kunt de dag direct beginnen zonder veel aan uw make-up te hoeven doen!

MEER INFO

Microdermabrasie

microdermabrasie1-1

Microdermabrasie behandeld onder andere het volgende: rimpels, acné, pigmentvlekken, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur en een futloze huid. Microdermabrasie is bijna voor elk huidtype geschikt.

MEER INFO

Microneedling

GEN model 5-2

Bij Beauty All In in Alphen a/d Rijn kunt u kiezen voor een microneedling behandeling. Microneedling zorgt ervoor dat de huid harder gaat werken om zo rimpels, fijne lijntjes en andere huidproblemen te verminderen.

MEER INFO

Oogbehandeling

eyes-1149968_1920-1

In ons lifestylecenter in Alphen a/d Rijn kunt u voor speciale oogbehandelingen komen. Om donkere kringen, wallen en rimpeltjes zichtbaar te verminderen gebruiken wij de techniek microneedling

 
MEER INFO

Cellulite behandeling (So Up)

soup1-1

Heeft u last van cellulite of striae? Dan hebben wij bij Beauty All In de oplossing! Verminder met de So Up tekenen van een slappe huid, vet, cellulites, littekens en recente striae. De huid wordt steviger, de doorbloeding wordt verbeterd en uw huidskleur wordt stralender.

MEER INFO

Facelift zonder operatie (So Up)

YOUDID-Bai-2-10-20-30-36

Je bent zo jong als je je voelt. Dat klinkt leuk, maar op een gegeven moment begint je huid toch echt te verraden dat je geen 20 meer bent. Met de nieuwste technieken en apparatuur is hier nu echter wat aan te doen! De So Up Reloaded is de nieuwste techniek op het gebied van een strakkere huid.

MEER INFO

Laser / IPL ontharen

laser ontharen

Ontharen met de laser techniek. Bij Beauty All In ontharen we met de Lux RS, de Lux RS geeft korte, sterke lichtstralen op de huid in blokjes van enkele centimeters. Een hoog geconcentreerde lichtstraal wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje.

MEER INFO

Electrisch ontharen

Elektrisch ontharen-1

Definitief van uw haren af? Met elektrische epilatie wordt een ultra dun naaldje langs de haar in het haarzakje gestoken. Door middel van wisselstroom (diathermie) en/of een combinatie van wissel- en gelijkstroom (Blend methode) worden de haarpapil en het haarzakje vernietigd.

MEER INFO

Glycolpeeling

slice-of-lemon-2135548_1920-1

De huid wordt continue beïnvloed door factoren van buitenaf maar ook door factoren die intern spelen. Door de jaren heen gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Om ervoor te zorgen dat de huid die boost krijgt die het eens in de zoveel tijd nodig heeft raden wij de glycolpeeling aan.

Meer info

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2