Specialist op het gebied van huidverbetering en anti-aging
Specialist op het gebied van huidverbetering en anti-aging

Specialist op het gebied van huidverbetering

Bij Beauty All In kunnen wij u helpen met de volgende huidproblemen: gevoelige, droge huid, acne, rosacea, fijne lijntjes & rimpels, cellulite, couperose, grove poriën, steelwratjes, bindweefselbultjes en een rokershuid.

youdid-bai-detail-01

Specialist op het gebied van huidverbetering

Bij Beauty All In kunnen wij u helpen met de volgende huidproblemen: gevoelige, droge huid, acne, rosacea, fijne lijntjes & rimpels, cellulite, couperose, grove poriën, steelwratjes, bindweefselbultjes en een rokershuid.

Powerslim resultaat

Je kent dat wel, 2016 een nieuw jaar, nieuwe voornemens en uiteindelijk komt er niets van terecht. Nou dit jaar wel hoor. Ik had over Power Slim gelezen dus ik opzoeken waar dat in Alphen mogelijk is, dat bleek bij Beauty All in.

Mijn overgewicht zat mij al een tijd in de weg en ik kon mij er niet toe zetten er iets aan te doen. Ik sport al zeker zo’n 6 jaar 2 x wekelijks, ik wandel, zwem en fiets, ben maar 1,62, heb hoge bloeddruk, last van mijn knieën en ben van het type Bourgondiër. “O Liel maar dat past bij jou”, mensen vinden mij gezellig, ik hou van koken en eten met een goed glas wijn erbij. Bij ons in huis is het altijd goed van eten en drinken.

Ik ben dus een lekkerbek, niet dat ik veel eet, maar wel geregeld op de verkeerde momenten. Ik moest iets gaan doorbreken en ik realiseerde mij dat ik het niet alleen kon en dus hulp nodig had.

O ja ik ben 57 jaar, 35 jaar getrouwd, moeder van 3 inmiddels uitwonende kinderen, dochter van ouders die veel zorg behoeven, heb 2 banen (secretaresse en trouwambtenaar) en ik ben vennoot in het bedrijf van mijn man.

"Nou, daar ging mijn goede voornemen!"

Vol goede moed stapte ik in januari bij Beauty All-in naar binnen. De jongedame was alleraardigst maar toen ze begon over het programma en het gebruik van shakes (een van de producten van Power Slim) stond ik als door een wesp gestoken op en zei haar dat ik daar niet van hield. Ik wil wel gezond eten en gewoon koken. Nee dit ging ik echt niet doen en ik vertrok.

Nou daar ging mijn goede voornemen. Aan mijn overgewicht veranderde niets en ik voelde mij niet echt happy. Misschien toch maar mijn principes laten varen. Dus ik met loden schoenen weer een afspraak gemaakt met Beauty All-in en toen eerst maar eens goed geluisterd wat het programma nu precies inhield. Eerst ging ik nog week op vakantie in Frankrijk met vrienden en 1 maart ben ik echt begonnen. In het begin gebruik je meer producten van Power Slim en dat zijn echt niet alleen shakes, maar koolhydraat arm brood voor de lunch of heerlijke flensjes voor het ontbijt. Je hebt 6 eetmomenten per dag, iets dat voor mij geweldig werkt. Ik heb geen trek/honger meer omdat je zo geregeld iets eet. De tussen eetmomenten zijn heel gemakkelijk op te vullen met een reep of wafels.

Natuurlijk heb ik alle producten geprobeerd, sommige vind ik gewoon lekker en andere producten lust ik niet, dus die kies ik niet meer. Soepen maak ik zelf lekkerder. Nu en dan een aardbeien- of chocoladeshake voor of na het sporten is ideaal. Ik kan gewoon lunchen met 100 gram groente en gewoon koken, zelfs met vervangers voor pasta of rijst, maar ik skip net zo lief die vervangers want ik heb liever extra vlees of vis bij mijn groente. Ik experimenteer met kruiden en mijn man krijgt hetzelfde maar dan met pasta of rijst. Mijn smaak is veranderd ik proef nog beter en wonder boven wonder ik drink geen alcohol meer.

Was een nagenoeg een dagelijkse drinker van droge witte wijn (gewoonte dus) en was gelijk met het PowerSlim programma een challenge aangegaan van 30 dagen geen alcohol, dat kwam goed uit in combinatie met mijn eetprogramma en na 30 dagen ben ik doorgegaan, want ik wilde in ketose blijven omdat ik vanaf het begin gestaag aan het afvallen was. Gemiddeld 1 kg per week.

"Inmiddels ben ik zo gewend aan die 6 eetmomenten dat ik niet meer anders wil"

Vanaf het begin ben ik naar feestjes geweest, weekendjes weg geweest en etentjes gehad. Steeds koos ik voor dat wat ik binnen het programma hebben mocht en altijd had ik iets in mijn tas voor tussendoor. Inmiddels ben ik zo gewend aan die 6 eetmomenten dat ik niet meer anders wil.

Natuurlijk kost het wekelijks een paar tientjes, je betaalt voor de producten, maar je bespaart op zoveel producten die je niet meer koopt, zoals brood, drop (ik was dropverslaafd), wijn (gewoontedrinker), kaas (was dagelijkse kost voor mij voor op mijn brood en voor bij de wijn) maar ook gebak, toast, smeersels en allerlei zaken die ik niet meer in huis haalde.

Vanaf maart tot nu (augustus) ben ik zo’n 23 kg afgevallen, ik zit nog in fase 1, nog een paar kilo en ik mag weer fruit (dat is het enige dat ik nu begin te missen dus heel soms eet ik 2 aardbeien of 2 kersen en kluif de pit zover af dat de pit wel een parel lijkt). ’s Avonds eet ik met groot genot kwark met lijnzaad en een paar rozijntjes. Ik drink alleen water uit de kraan, verse muntthee en 2 kopjes koffie per dag.

"Ik voel me ongelooflijk goed!"

De afgelopen periode heb ik maar 2 x 1 wijntje gedronken 1 x tijdens een huwelijk en 1x om de koop van een huis te vieren (het mag meer volgens PS). Ik ben er nog niet, ik wil nog zeker 7 kg meer afvallen en stabiliseren. De wekelijkse gang naar de dames van Beauty All-in helpen daar wel bij.

Ik voel me ongelooflijk goed, draag leuke kleding, volgens de vriendinnen van mijn dochter zie ik er 10 jaar jonger uit, voel mij fitter, loop sneller, sport intensiever. Ben blij met mezelf en trots.
Na de eerste 10 kg mocht ik van de huisarts stoppen met de medicatie tegen hoge bloeddruk, heb nu al 3 maanden de bloeddruk van een jonge meid en sinds er 20 kg af is heb ik geen last meer van mijn knieën, ben ze nu zelfs extra aan het trainen. Natuurlijk doe ik het allemaal zelf maar dankzij PowerSlim is het mij wel een stuk gemakkelijker gemaakt. Het levert mij zoveel op dat dit mij alles bij elkaar stimuleert deze weg te blijven bewandelen. En heeft het mij minder gezellig gemaakt. Nee hoor, niet als ik de mensen om mij heen hoor. Ik geniet intens van alles om mij heen. Je kunt nog steeds heerlijk bij mij eten, met gezonde salades en zelfgemaakte soepen.

Omdat ik zelf de keuze heb gemaakt geen alcohol meer te drinken, of alleen bij zeer bijzondere gelegenheden, voel ik mij niet zielig, maar juist heel krachtig. Vroeger riep ik altijd “ik drink wijn of water” dat is nu verandert in “ik drink water".

Met blije groet,

Liliane van Gilst-de Moel 

 

 

 

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2