Specialist op het gebied van huidverbetering en anti-aging
Specialist op het gebied van huidverbetering en anti-aging

Specialist op het gebied van huidverbetering

Bij Beauty All In kunnen wij u helpen met de volgende huidproblemen: gevoelige, droge huid, acne, rosacea, fijne lijntjes & rimpels, cellulite, couperose, grove poriën, steelwratjes, bindweefselbultjes en een rokershuid.

youdid-bai-detail-01

Specialist op het gebied van huidverbetering

Bij Beauty All In kunnen wij u helpen met de volgende huidproblemen: gevoelige, droge huid, acne, rosacea, fijne lijntjes & rimpels, cellulite, couperose, grove poriën, steelwratjes, bindweefselbultjes en een rokershuid.

Reviews

Wij vinden het leuk om de reviews die wij krijgen van klanten met u te delen. Zo krijgt u een beter beeld van wat onze klanten vinden van Beauty All In. Wij proberen hier altijd de meest recente reviews te laten zien.

 


25 AUGUSTUS 2017

"Duidelijke uitleg en een goede uitgebreide behandeling in een prettige sfeer"


 23 AUGUSTUS 2017

"Ik heb mijn wenkbrauwen geverfd, ik was bang dat het misschien een beetje oranje zou worden maar dat was totaal niet zo. Ik ben er echt super blij mee en het ziet er nog beter uit dan ik dacht!! Als het weer weg vervaagd is kom ik zeker weer langs!"


15 AUGUSTUS 2017

"Prettig, ontspannen, de tijd genomen, erg klantvriendelijk. Bedankt!"


 11 AUGUSTUS 2017

"Fijne intake, ik kom snel terug!"


9 AUGUSTUS 2017

"Zoals altijd een goede service, persoonlijke aandacht, en flexiliteit."


8 AUGUSTUS 2017

"Goede behandeling, heerlijke massage."


28 JULI 2017

"Heerlijk!! Precies wat ik nodig had. Ze kennen me goed en weten precies van hoe en wat."


 24 JULI 2017

"Echt goed geholpen, kwam om wat knopen weg gemasseerd te krijgen. Goed gelukt."


 22 JULI 2017

"Goed en vakkundig geholpen door Mirjam. Was heel gezellig."


 22 JULI 2017

"Erg vriendelijk heel duidelijk en voelde me erg op me gemak"


 18 JULI 2017

"Is toch altijd goed en genieten van zo'n heerlijke Hannah behandeling."


 15 JULI 2017

"Prima, goede behandeling, vriendelijk en zorg voor ontspanning en de juiste behandeling voor mijn huid. Helemaal goed! Ik vond het heerlijk en ben zeer tevreden!"


 12 JULI 2017

"Cheryl bedankt weer! Topvrouw! Helemaal niet erg dat je zoveel kwekt hoor! Volgende keer weer bij jou! Groet, Hjalmar"


8 JULI 2017

"Heel fijn, cherrel is een zeer kundige en lekker maf mens waardoor de tijd zo weer voorbij is! Volgende afspraak weer bij mijn vertrouwde marlise. Cherrel bedankt voor het waarnemen van Marlise! Je bent een topper!"


8 JULI 2017

"Ontzettend goede service. Klant voor het leven"


6 JULI 2017

"Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en de uitleg was zeer goed en duidelijk over PowerSlim. Ik ga zaterdag vol enthousiasme beginnen :)"


30 JUNI 2017

"Prachtige make up, helaas wel erg prijzig maar kon toch de basis niet laten staan vanwege het resultaat. Erg leuk gedaan ook met de fotoshoot.. Ben benieuwd naar de foto's.. Zal zeker in de toekomst van dit merk meer gaan bestellen."


 

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2