Specialist op het gebied van huidverbetering en anti-aging
Specialist op het gebied van huidverbetering en anti-aging

Specialist op het gebied van huidverbetering

Bij Beauty All In kunnen wij u helpen met de volgende huidproblemen: gevoelige, droge huid, acne, rosacea, fijne lijntjes & rimpels, cellulite, couperose, grove poriën, steelwratjes, bindweefselbultjes en een rokershuid.

youdid-bai-detail-01

Specialist op het gebied van huidverbetering

Bij Beauty All In kunnen wij u helpen met de volgende huidproblemen: gevoelige, droge huid, acne, rosacea, fijne lijntjes & rimpels, cellulite, couperose, grove poriën, steelwratjes, bindweefselbultjes en een rokershuid.

Reviews

Wij vinden het leuk om de reviews die wij krijgen van klanten met u te delen. Zo krijgt u een beter beeld van wat onze klanten vinden van Beauty All In. Wij proberen hier altijd de meest recente reviews te laten zien.


 9 MEI 2017

"Altijd topservice! Cheryl weet zelfs vervelende behandelingen leuk te maken. Top!"

ANOUSCHKA ROKENBRAND


 3 MEI 2017

"Erg hartelijk. Fijne uitleg van wat er gedaan gaat worden. Heb ervan genoten"

SASKIA WALTERS


 24 APRIL 2017

"Ik ben fijn geholpen. Informatie vooraf en achteraf na mijn couperose behandeling was duidelijk. Bij binnenkomst ook netjes ontvangen. Ik moest even wachten, afspraak voor mij liep 15 min uit maar doordat ze dr excuus maakte en het een fijne en ontspannen afspraak was zonder gehaast vond ik het geen enkel probleem."

NICOLE MULDER


 21 APRIL 2017

"Heeeerlijke massage en de rest van de behandeling was ook top"

HENRIETTE HOGENBERG


 14 APRIL 2017

"Ik ben heel tevreden over de behandeling die Sanne gedaan heeft. Zij is een heel aardige jonge vrouw en weet veel over de producten te vertellen. Zij deed bij mij een combinatie van shihatsu en gewone massage en dat was werkelijk fantastisch. De beste massage die ik ooit heb gekregen! De salon is prachtig ingericht. Ik ben heel erg blij met de behandeling en met Sanne."

LIESBETH SCHENK


 5 APRIL 2017

"Goede service en nazorg! heel tevreden."

ARINA VAN BERKEL


 1 APRIL 2017

"Zoals altijd vriendelijk ontvangen. Het arrangement was heel leuk."

GUADALUPE RIVERO


1 APRIL 2017

"Het was een gezellige afspraak. Vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg over power slim. Fijn dat ik mocht ruilen van spullen, lust echt geen koffie. Ben benieuwd hoe de vervolg afspraken zijn."

MARGREET BOOMGAARDT


29 MAART 2017

"Ik ben super goed geholpen en heb goeie tips meegekregen. Helemaal top!"

LAILA RAMRITI


 28 MAART 2017

"Het was, zoals altijd, een prima afspraak. Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen."

ELS FRANKHUIZEN


21 MAART 2017

"Het is altijd fijn bij jullie, rustige omgeving en vriendelijk. En tijdens de behandeling is er ruimte om te kletsen maar worden de signalen ook opgepikt en gerespecteerd als ik daar even geen zin in heb."

KATINKA ESVELD


 15 MAART 2017

"De sfeer was heel prettig. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Ik ben erg tevreden met het resultaat."

FRAUKE HORSTMAN


10 MAART 2017

"Bij Petra is het altijd fijn! Voor een kleine of grote behandeling dat maakt haar niet uit!! Al, ik denk ruim 20 jaar, leg ik mijn hoofd in haar handen."

JOYCE MEERSHOEK


 10 FEBRUARI 2017

"Wenkbrauwen laten tatoeëren bij Titania. Wat een prachtig resultaat. Het kost wat maar dan heb je ook wat!! Ze neemt ruim de tijd om de puntjes op de i te zetten. Het is altijd een risico omdat je niet weet hoe goed iemand is. Maar dit risico heeft zijn vruchten afgeworpen, bedankt!"

RAMONA DUTHLER USEINOSKI


7 DECEMBER 2016

"Zoals gebruikelijk weee een heerlijke gezichtsbehandeling en massage van cheryl! Kwam er weer totaal ontspannen vandaan. Thanks!!"

MARIAN


 

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2