test2

Beauty team

Ons enthousiast en deskunding team aan huidspecialisten en vakmensen staat graag voor u klaar. Het team wordt regelmatig getraind om de specialistische behandelingen te kunnen uitvoeren met de nieuwste apparatuur en methoden. Altijd zijn wij op zoek naar innovatieve producten die zorgen voor nog betere resultaten. Onze gediplomeerde specialisten adviseren en begeleiden u persoonlijk en samen met u stellen we een persoonlijk health-en beautyplan op naar u wensen en doelen. 

Desireeklein

Desiree

Mijn naam is Desiree en ik ben sinds 1986 de eigenaresse van Beauty All In. Sinds 1998 ben ik gespecialiseerd in elektrisch ontharen en vanaf 2002 ook in ontharingstechnieken zoals de laser en IPL. Omdat ik het zo leuk vond om mensen met overbeharingsproblemen echt te kunnen helpen, wilde ik mij ook verder ontwikkelen op het gebied van huidproblemen. Ik heb verschillende diploma's en certificaten behaald in onder andere: permanente make-up, huidverbetering en huidverjoning, bindweefselmassage en rimpelreductie massage. Momenteel volg ik de opleiding tot orthomoleculair huidspecialist. Mijn grote passie ligt bij permanente make-up. Ik vind het belangrijk dat alle klanten tevreden de deur uitlopen en ik hun echt kan helpen bij hun problemen.

YOUDID-Bai-3-06

Petra

Mijn naam is Petra en ik werk al 10 jaar met veel plezier bij Beauty All In. In 1992 besloot ik de opleiding tot schoonheidspecialist te volgen, tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Beauty All In. Na mijn opleiding ben ik hier ook gaan werken en heb mijn kennis verder uitgebreid door opleidingen en trainingen te volgen. Wat ik het mooie vind van ons vak is dat we mensen kunnen helpen! Of dit nu is door ontspanning te bieden of door mensen van verschillende huidproblemen af te helpen. Geen huid is hetzelfde daardoor blijf ik dagelijks nieuwe dingen ontdekken, waardoor ik dit beroep nog steeds interessant vind. Belangrijk vind ik dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij, zich helemaal kunnen overgeven en vertrouwen in mij hebben. Zo kan ik samen met de klanten veel bereiken!

YOUDID-Bai-2-09

Mirjam

Mijn naam is Mirjam en ik werk nu al vier jaar bij Beauty All In. Ik werk hier met veel plezier, het geeft mij voldoening om bij een instituut te werken die mij continu uitdaagt om met de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering te werken. Huidverbetering gaat verder dan het alleen smeren van crèmes, echte schoonheid komt van binnenuit. Ik heb me daarom gespecialiseerd in het adviseren over voeding en lifestyle en ik heb daarnaast de opleiding tot orthomoleculair huidspecialist en acupuncturist gevolgd. Mijn voldoening haal ik niet alleen uit de huid weer te laten stralen maar tevens door de klant zelf te laten stralen!

YOUDID-Bai-3-18

Cheryl

Mijn naam is Chreryl en ik ben al tien jaar werkzaam bij Beauty All In. Al 16 jaar haal ik veel plezier uit mijn vak als schoonheidsspecialiste. Acht jaar geleden heb ik mij daarom verder gespecialeerd en haalde ik mijn diploma voor pedicure. Mijn doel is om elke klant te verwennen en samen een geweldig resultaat te behalen op het gebied van huidverbetering. Ik krijg er voldoening uit als ik de klanten met een betere, jongere en mooiere huid naar huis te laten gaan. Naast mijn expertise in huidverjonging ben ik gespecialiseerd in diverse acné behandelingen.

Titania

Titania

Mijn naam is Titania Perotti en ik ben al vele jaren werkzaam in de beauty branche als schoonheidsspecialiste, leidinggevende en accountmanager. Bij Beauty All In werk ik als leidinggevende en ben ik gespecialiseerd in het verjongen van de huid door onder andere suppletie en een gezonde lifestyle. Daarnaast volg ik de opleiding tot voedingscoach, om mensen te kunnen helpen met afvallen. Mijn passie ligt bij permanente make-up, wat ik al vele jaren met plezier doe. Ik ben creatief en positief en probeer iedereen met een lach te woord te staan, want lachen is de mooiste beautytool die een mens kan bezitten. Ik ben u dan ook graag van dienst bij ons in de salon!

YOUDID-Bai-3-14

Marlies

Mijn naam is Marlies, ik werk al sinds 2007 bij Beauty All In. Mijn passie is om mensen te kunnen laten ontspannen en genieten. Ik heb zowel de opleiding schoonheidsspecialiste als pedicure met diabetische en reumatische voet gevolgd. Ik ben gespcialiseerd in huidverbetering.

 

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2