iceberg-404966

Welkom bij onze aller eerste blog!

19-4-2017 Terug naar de blogs

Welkom op onze aller eerste blog van Beauty All In in Alphen a/d Rijn. Iedere twee weken zal er een blog van ons gaan verschijnen. Deze blogs hebben het doel jou tips en tricks te geven op het gebied van beauty. Wij zijn namelijk niet zomaar een Lifestyle Center. Wij bieden niet alleen manicures en pedicures, nee wij bieden zoveel meer. Vandaar dat we een blog zijn begonnen om daarin onze kennis met jou te delen.

Hoe belangrijk is huidverbetering? Hoe let ik op mijn voeding? Wat is de beste manier van afvallen? Welke make-up past het beste bij mijn gezicht? Is permanente make-up een optie? En nog veel meer vragen waar wij bij Beauty All In het antwoord op weten!

Waarom een blog?

In de wereld van vandaag weten mensen steeds meer, want er wordt ook steeds meer geschreven over van alles en nog wat. In, ja daar komt het: blogs. Vele schoonheidssalons hebben heel erg veel kennis liggen en weten meer dan dat de klant vaak denkt. Maar om dit allemaal te vertellen in een half uur wanneer je je voeten laat doen is natuurlijk niet mogelijk. Vandaar dat wij op onze website nu een blog hebben gemaakt zodat iedereen kan zien dat we over bepaalde kennis beschikken.

Tip of the iceberg

Natuurlijk is niet ons grootste doel om jou te laten zien dat we over kennis beschikken. Nee, ons grootste doel is toch echt dat we jou helpen in bijvoorbeeld dagelijkse huidverzorging, hoe pak je dit het best aan. Of hoe maak ik me in de avond het mooist op. Wij willen tips geven over hoe je dit het beste aanpakt. Dus houd onze facebookpagina in de gaten of onze website zodat je nooit een blog van ons kan missen!

Tips van jou

Heb jij altijd al iets graag willen weten op het gebied van voeding, huidverbetering en/of make-up. Vraag het ons dan en wij schrijven hier een blog over!

Beauty Blogger - Natascha

Terug naar de blogs

 

 #woubrugge #leiden #zoetermeer #roelofarendsveen #teraar #nieuwkoop #bodegraven #boskoop #waddinxveen #woerden #voorschoten #zoeterwoude #koudekerkadrijn #alphenadrijn

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2