acne-1606765-1920

Het voordeel van een gezichtsbehandeling door een specialist

26-4-2017 Terug naar de blogs

Heb je ooit wel eens na een behandeling bij de schoonheidsspecialiste complimentjes ontvangen over je stralende huid? Onlangs ben ik dus zelf naar de schoonheidspecialiste geweest in mijn lunch break. Toen ik terug kwam op mijn werk gaf iedereen mij complimentjes over hoe mooi en gezond mijn huid eruit zag! Ik voelde me brand-new! Een collega zei tegen me: "Wat super dat je jezelf laat behandelen voor een gezichtsbehandeling!". Toen ze dat zei dacht ik wel even: huh?

Waarom denken we eigenlijk dat het super is als we het hebben over persoonlijke huidverzorging? Waarom is het een traktatie om mijn huid te verzorgen? Het verzorgen van de huid zien we op dit moment als bijzonder! Maar huh? Het is toch super belangrijk dat we dit altijd doen! We hebben maar één huid. Het hoort in het ritme te zitten dat we onze huid verzorgen. Ons gezicht is ons visitekaartje voor de rest van ons leven...

"Een gezichtsbehandeling laten doen geeft je gezicht dat zetje wat het eens in de maand nodig heeft. Het zorgt ervoor dat je een jeugdige, gezonde look krijgt."

Het krijgen van een gezichtsbehandeling eens in de maand zorgt ervoor dat je de huid de boost geeft die het nodig heeft. Wanneer je jonger bent maakt de huid sneller nieuwe cellen aan zodat de huid er gezond uit blijft zien. Wanneer je ouder wordt gaat dit allemaal wat trager en heb je eigenlijk een steuntje in de rug nodig. De huid krijgt meer rimpels, kan er droger uit gaan zien of krijgt een wat doffere look. Het doel van een goede gezichtsroutine is om de snelheid van de cellen te bevorderen, zodat jij uiteindelijk een frisse look krijgt. Dit wordt naast thuisverzorging nog efficiënter als je dit ook door een specialist laat doen eens in de maand. 

Ik wil een huid in balans!
Schommelingen in seizoenen, het weer en hormonen kunnen veranderingen in de huid veroorzaken. Wanneer je hierbij niet de juiste producten gebruikt kan het zijn dat je de huid juist niet helpt maar bijvoorbeeld verder verstopt. Een schoonheidsspecialiste kan je helpen om hier advies in te geven en te zeggen wat je bijvoorbeeld extra moet doen in de winter... En dat je een hogere SPF bescherming moet hebben in de zomer... De behandelingen bij Beauty All In worden aangepast aan jouw huid. Dus dit betekent dat dit ervoor kan zorgen dat je ondanks alle schommelingen toch een huid hebt die in balans is.

Thuisverzorging begint bij jou!
We hebben het nu vooral gehad over het feit dat het zo belangrijk is om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Maar iedere schoonheidsspecialiste zal het met mijn eens zijn als ik zeg dat echte huidverbetering ook van jezelf afhangt. Wanneer je iedere week jezelf een oppepper geeft met een maskertje of een scrubje heeft dit natuurlijk effect op de huid. Jezelf iedere dag reinigen kan niet worden vergeten. Het is belangrijk zoals we hierboven al aangaven dat je de juiste producten gebruikt die bij jouw huid passen, welk seizoen of hormoonschommeling ook! Laat jouw schoonheidsspecialiste een goede reiniging, serum en crème uitzoeken die je op dit moment nodig hebt. uitzoeken die je op dit moment nodig hebt. Vergelijk huidverzorging maar met het poetsen van je tanden. Het is niet iets wat je graag doet MAAR het is noodzakelijk!

Beauty Blogger - Natascha

Lees hier meer over de gezichtsbehandelingen die wij aanbieden bij Beauty All In.

Terug naar de blogs

 

 #Acne Alphen a/d Rijn #Couperose Alphen a/d Rijn #Rimpels Alphen a/d Rijn #Pigmentvlekken Alphen a/d Rijn #Rosacea Alphen a/d Rijn #Microdermabrasie Alphen a/d Rijn #Oogbehandeling Alphen a/d Rijn #Laser ontharen Alphen a/d Rijn #Shiseido Alphen a/d Rijn

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2