workspace-766045-1920

Beauty Blog

Iedere maand schrijven wij iets op onze beauty blog. Dit kunnen tips en tricks zijn op het gebied van huidverbetering, maar dit kan ook een nieuw weetje zijn of handige tips wanneer je op je voeding gaat letten. Houdt onze website in de gaten zodat je altijd de nieuwste blogs ziet! 

Zo kom jij zonder gewichtstoename de feestdagen door!

christmas-dinner-2428029_1920-1

Heb jij al veel pepernoten lopen eten? Maar wilde je niet aankomen tijdens de feestdagen. Dan hebben wij allemaal hele goede tips die je kunt gebruiken voor tijdens de kerstdagen en de dagen hier naar toe. Als ik kijk naar mijn agenda dan loopt die over met eetafspraken, borrels, feestjes, etc. Het lijkt wel alsof iedereen alles in de maand december wilt stoppen.

Lees meer

In 5 stappen naar de perfecte manicure!

manicure

Wanneer ik mijn eigen nagels lak dan worden ze op de een of andere manier nooit zo mooi als dat ze worden bij de schoonheidsspecialiste. Hoe krijgen zij dat altijd zo mooi? Ook heb ik niet altijd tijd of zin om naar de salon te komen. Bij Beauty All In begrijpen wij dat! Daarom hebben wij een stappenplan gemaakt hoe je de perfecte manicure thuis krijgt!

Lees meer

Waarom een pedicure?

pedicure

Zoals jullie misschien wel weten doen we bij Beauty All In in Alphen a/d Rijn ook aan pedicures. Nu werd er laatst aan mij gevraagd waarom iemand eigenlijk überhaupt een pedicure zou doen. Nou toen dacht ik dit is het moment dat ik hier even een blog over kan schrijven want misschien hebben meer mensen (die geen voetproblemen) hebben deze vraag in hun hoofd.

Lees meer

5 tips voor je huid tijdens de herfst!

mushroom-1766196_1920

De herfst is weer begonnen: heerlijk binnen spelletjes spelen, warme truien dragen, etc. Maar de herfst heeft ook zo zijn nadelen en dan vooral als we kijken naar de huid. Mijn huid reageert namelijk heel heftig op de verschillende seizoenen. Daarom heb ik een paar tips opgeschreven die handig zijn om nu te gaan toepassen aangezien de herfst nu is begonnen:

Lees meer

16 tips om snel gewicht te verliezen!

appetite-1239056_1920-1

Heb je het een beetje gehad met de eeuwige diëten die maar heel even voor je werken. Om jou te helpen om even in de wat koudere maanden toch beter voor de dag te komen hebben we 16 snelle tips opgeschreven die je zo kunt toepassen zodat je kilo’s er vanaf vliegen of zoals ik bijvoorbeeld graag wil, dat ik op een steady gewicht blijft!

Lees meer

Dit gebeurt er met je huid in de herfst!

autumn-209479_1920-1

Ja ik weet nog niet echt of ik het leuk vind, maar de herfst is officieel begonnen! En dat betekent dat we weer volle bak de verwarming gaan aanzetten, onze winterkleding weer uit de kast gaan halen en een verandering zien in onze huid. Misschien heb je niet het idee dat jouw huid verandert in de herfst, maar dit is wel degelijk zo! 

Lees meer

Wat is het verschil tussen minerale en normale make-up?

yb-1

Er zijn zoveel verschillende make-up merken in omloop dat het bijna onmogelijk is om de juiste te kiezen. Dan sta ik in de winkel en dan heb ik een paar ‘niet zulke goede merken’ laten afvallen en dan krijg ik nog eens de keuze tussen een mineraal of normaal make-up merk. Nog meer vraagtekens als je het mij vraagt. Maar wat is nou het verschil? Wat moet ik kiezen? Is er wel een verschil?

Lees meer

Wat is een serum? En waarom gebruik je een serum?

pomegranate-185456_1920-1

Je bent niet de enige als je geen flauw idee hebt wat een serum is en doet. Ondanks dat ik de trotse eigenaar ben van verschillende serums weet ik niet echt de details van een serum. Huidverzorging moet niet voor extra vraagtekens zorgen, het moet juist meer vraagtekens (en rimpels) wegnemen… Daarom hebben we een blog geschreven over serums!

Lees meer

Moet ik een nachtcrème gebruiken?

bed-945881_1920-1

Het komt regelmatig voor dat klanten bewust bezig zijn met huidverbetering. Ze gebruiken de reiniging, toner, crème en een serum. Wanneer ik dit rijtje zo zie zou je toch denken dat je perfect bezig bent? Wat er dan vaak wordt vergeten is de nachtcrème. Daarbij komt vaak de vraag naar voren: “Kan ik niet gewoon mijn dagcrème ook voor de nacht gebruiken?”

Lees meer

WEEK 4: Hoe kom je in 30 dagen van je stress af?

4

Misschien wel één van de grootste stressfactoren van velen, en daarom ook safe the best for last! MONEY! Lijkt jouw geld ook na elke loonstrook binnen ‘no time’ verdwenen te zijn? Hoe goed je hier ook op denkt te letten, iedere maand is er wel weer iets wat je moet betalen en niet had ingecalculeerd: auto moet naar de garage, vriendinnetje is jarig..

Lees meer

WEEK 3: Hoe kom je in 30 dagen van je stress af?

3

Het bereiken van het spreekwoordelijke plafond kan uitputtend zijn. Als je lange uren bezig bent om die zo gewilde promotie zou willen krijgen of de langverwachte salarisverhoging, zal ervoor zorgen dat je voortdurend moe bent. De uitkomst hiervan zal zijn dat je huid en ook je lichaam hieronder zal gaan leiden, denk daarom ook op werk aan je stresslevel..

Lees meer

WEEK 2: Hoe kom je in 30 dagen van je stress af?

2-2

In de wereld van vandaag kunnen we niet meer zonder technologie. Eigenlijk zijn we constant verbonden, maar toch op de meest geïsoleerde manier mogelijk (FOMO is realiteit geworden (Fear Of Missing Out)). Tuurlijk zeggen we je niet dat je alle technologie uit het huis moet gooien (want ik tik dit ook op mijn laptop, zou niet zonder dit ding kunnen). 

Lees meer

WEEK 1: Hoe kom je in 30 dagen van je stress af?

1

Eén ding is zeker en dat is dat stress ervoor zorgt dat we niet alleen moe worden maar ook dat onze huid moe wordt. Iedereen heeft eens in de zoveel tijd last van stress, ook al is het maar voor een beetje dit heeft effect op je hele lichaam. Het beheersen van stress kan voor vele als een onmogelijke taak lijken. Maar dit niet het geval!

Lees meer

Sleeping Beauty: vraag & antwoord

woman-2197947_1920

Een van de grootste uitdagingen die ik zelf heb (en misschien jij ook wel hebt) is genoeg slapen. Ik heb altijd wel een excuus waarom ik niet vroeg naar bed wil: ik kijk even de film af, ik wil nog even één serie kijken of ik lees nog even mijn hoofdstuk uit. Nu denk je misschien waarom schrijf je nu een blog over slapen, maar dit heeft zoals altijd een reden:

Lees meer

6 dingen die je moet weten over microdermabrasie!

micro

Misschien ben je wel bekend met het fenomeen microdermabrasie, misschien ook niet. In deze volgende blog willen we jullie een aantal dingen vertellen die handig zijn om te weten voordat je met microdermabrasie begint. Misschien kan het je helpen met een keuze maken, misschien vind je het gewoon leuk om te weten. 

Lees meer

Keep your skin in shape!

workout2-1

Er zijn heel veel producten te verkrijgen bij ons instituut in Alphen a/d Rijn die ervoor kunnen zorgen dat de huid er mooier uit gaat zien. Maar wij geloven in een totaal concept. Wanneer je lekker in je vel zit en genoeg doet aan beweging zal dit niet alleen goed zijn voor je lichaam maar ook nog eens voor je huid! Genoeg beweging is de KEY voor een gezonde huid!

Lees meer

5 tips voor een stralende huid in de zomer!

fashion-985556_1920-1

In de zomer moeten wij vrouwen er GE-WEL-DIG uitzien! Ja wij vrouwen (en misschien ook sommige mannen) hebben het al zwaar genoeg: in de zomer moeten we afgetraind zijn omdat we weer in onze bikini willen. De benen en oksels moeten weer geschoren en wel de deur uit. Naast strak en geschoren willen we ook een mooie huid. 

Lees meer

Voedingsstoffen die goed zijn voor je huid!

vegetables-1584999_1920-1

"Een mooie huid komt van binnenuit": is een beetje het motto van de Beauty Supps supplementen die wij verkopen in Alphen. Het is belangrijk dat je je lichaam voldoende vitamines biedt zodat het lichaam ook daadwerkelijk voor een mooie huid kan zorgen. Wanneer je een disbalans hebt van mineralen, vergiftigingen, stress, etc. zal je dit terugzien in je huid.

Lees meer

8 dingen die je moet weten bij laser ontharen

laser ontharen-2

Donkere haren bevatten meer melanine dan de lichtere haren: blond, wit, etc. De melanine is nodig om het licht van de laser te kunnen absorberen en dan de haarzakjes te vernietigen. Ook een wat donkerdere huid is minder geschikt voor laser ontharen. Er is bij een donkere huid minder contrast tussen het haar en de huid.

Lees meer

Couperose, wat is dit?

Couperose 2-1

Couperose is eigenlijk het hebben van uitgezette rode, en soms zelfs wel blauwe, bloedvaatjes in het gezicht. Het is eigenlijk een volkomen onschuldig huidprobleem dat vooral bij mensen met een blanke huid veel voorkomt. De uitgezette adertjes treden vaak in een later stadium van het leven op. Maar het kan ook zo zijn dat je het al hebt op jongere leeftijd.

Lees meer

Wat voor effect heeft de smartphone?

office-620823_1920-1

Wanneer de meeste mensen denken aan de gezondheid en de veroudering van de huid, dan zeggen we vaak de voor de hand liggende oorzaken: teveel zon, teveel druk op het gezicht tijdens het slapen, zonnebanken, make-up, het roken van sigaretten, etc. Dit zijn zeker allemaal bijdrages aan het verouderingsproces van de huid. Maar...

Lees meer

10 tips voor huidbescherming in de zon!

sunbathing-1207930_1920-1

Het begint weer lekker weer te worden! Aangezien we een huidverbeterend lifestyle center zijn weten wij hoe ongelofelijk belangrijk het is om je huid goed te beschermen tegen de zon. Vaak verbranden kan verschillende vervelende dingen met zich meebrengen, waaronder meer rimpels, maar denk ook is aan huidkanker.. 

Lees meer

9 tips om gezonder te leven deze zomer!

hat-1

De zomer ligt op de loer en dat betekent heerlijk lange avonden en activiteiten die na werk gedaan kunnen worden. Zoals je misschien wel weet proberen we bij Beauty All In ook te werken aan onze innerlijke beauty en daarom hebben wij een paar tips voor jou zodat je lekkerder in je vel komt te zitten en een extraatje: waardoor je huid zal gaan stralen! 

Lees meer

Waar komt acne vandaan?

pukkel-2

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Die ochtend dat je wakker wordt met een pukkel op je gezicht. Verschrikkelijk maar waar. Sommige mensen hebben zelfs dagelijks te maken met overmatige pukkeltjes, dit wordt ook wel acne genoemd. Om eigenlijk een oplossing te vinden voor acne zijn we de boeken ingedoken om een aantal vragen voor ons zelf te beantwoorden:

Lees meer

Het voordeel van een gezichtsbehandeling...

acne-1606765_1920-1

Heb je ooit wel eens na een behandeling bij de schoonheidsspecialiste complimentjes ontvangen over je stralende huid? Onlangs ben ik dus zelf naar de schoonheidspecialiste geweest in mijn lunch break. Toen ik terug kwam op mijn werk gaf iedereen mij complimentjes over hoe mooi en gezond mijn huid eruit zag! Ik voelde me brand-new! 

Lees meer

Detoxen: wat doet dit met mijn lichaam?

water-2232732_1920-1

Detoxen is helemaal hip! Erg veel mensen in mijn omgeving hebben ooit wel eens een detox gedaan of zijn van plan om een detox te doen. De welbekende ik stop een maand met drinken in het nieuwe jaar staat bij mij ook nog op mijn to-do-list. Maar wat ik mij nu afvraag is of detoxen echt wel goed is voor je lichaam. Alleen maar een hele week sap drinken of water klinkt naar mijn idee HELEMAAL niet gezond.. 

Lees meer

6 tips voor minder vet!

tomatoes-1

We weten allemaal hoe ontzettend moeilijk het is om van lekker eten af te blijven en om van dat overtollige vet af te komen. Ieder jaar zeg ik weer: ‘ik ga minimaal 6 kilo afvallen dit jaar’ of ‘ik ga dit jaar beter letten op mijn voeding’. Maar hoe goed ik dan ook de eerste twee weken bezig ben. Uiteindelijk val ik te snel weer in mijn oude patroon. Eten is ook gewoon zo onwijs lekker.

Lees meer

Welkom bij de aller eerste blog!

iceberg-404966_640

Welkom op onze aller eerste blog van Beauty All In in Alphen a/d Rijn. Iedere twee weken zal er een blog van ons gaan verschijnen. Deze blogs hebben het doel jou tips en tricks te geven op het gebied van beauty. Wij zijn namelijk niet zomaar een Lifestyle Center. Wij bieden niet alleen manicures en pedicures. Nee wij bieden zoveel meer. Vandaar dat we een blog zijn begonnen om daarin onze kennis met jou te delen.

Lees meer

 

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2