workspace-766045-1920

Beauty Blog

Iedere maand schrijven wij iets op onze beauty blog. Dit kunnen tips en tricks zijn op het gebied van huidverbetering, maar dit kan ook een nieuw weetje zijn of handige tips wanneer je op je voeding gaat letten. Houdt onze website in de gaten zodat je altijd de nieuwste blogs ziet! 

WEEK 2: Hoe kom je in 30 dagen van je stress af?

2-2

In de wereld van vandaag kunnen we niet meer zonder technologie. Eigenlijk zijn we constant verbonden, maar toch op de meest geïsoleerde manier mogelijk (FOMO is realiteit geworden (Fear Of Missing Out)). Tuurlijk zeggen we je niet dat je alle technologie uit het huis moet gooien (want ik tik dit ook op mijn laptop, zou niet zonder dit ding kunnen). 

Lees meer

WEEK 1: Hoe kom je in 30 dagen van je stress af?

1

Eén ding is zeker en dat is dat stress ervoor zorgt dat we niet alleen moe worden maar ook dat onze huid moe wordt. Iedereen heeft eens in de zoveel tijd last van stress, ook al is het maar voor een beetje dit heeft effect op je hele lichaam. Het beheersen van stress kan voor vele als een onmogelijke taak lijken. Maar dit is zeker niet het geval!

Lees meer

Sleeping Beauty: vraag & antwoord

woman-2197947_1920

Een van de grootste uitdagingen die ik zelf heb (en misschien jij ook wel hebt) is genoeg slapen. Ik heb altijd wel een excuus waarom ik niet vroeg naar bed wil: ik kijk even de film af, ik wil nog even één serie kijken of ik lees nog even mijn hoofdstuk uit. Nu denk je misschien waarom schrijf je nu een blog over slapen, maar dit heeft zoals altijd een reden:

Lees meer

6 dingen die je moet weten over microdermabrasie!

micro

Misschien ben je wel bekend met het fenomeen microdermabrasie, misschien ook niet. In deze volgende blog willen we jullie een aantal dingen vertellen die handig zijn om te weten voordat je met microdermabrasie begint. Misschien kan het je helpen met een keuze maken, misschien vind je het gewoon leuk om te weten. 

Lees meer

Keep your skin in shape!

workout2-1

Er zijn heel veel producten te verkrijgen bij ons instituut in Alphen a/d Rijn die ervoor kunnen zorgen dat de huid er mooier uit gaat zien. Maar wij geloven in een totaal concept. Wanneer je lekker in je vel zit en genoeg doet aan beweging zal dit niet alleen goed zijn voor je lichaam maar ook nog eens voor je huid! Genoeg beweging is de KEY voor een gezonde huid!

Lees meer

5 tips voor een stralende huid in de zomer!

fashion-985556_1920-1

In de zomer moeten wij vrouwen er GE-WEL-DIG uitzien! Ja wij vrouwen (en misschien ook sommige mannen) hebben het al zwaar genoeg: in de zomer moeten we afgetraind zijn omdat we weer in onze bikini willen. De benen en oksels moeten weer geschoren en wel de deur uit. Naast strak en geschoren willen we ook een mooie huid. 

Lees meer

Voedingsstoffen die goed zijn voor je huid!

vegetables-1584999_1920-1

"Een mooie huid komt van binnenuit": is een beetje het motto van de Beauty Supps supplementen die wij verkopen in Alphen. Het is belangrijk dat je je lichaam voldoende vitamines biedt zodat het lichaam ook daadwerkelijk voor een mooie huid kan zorgen. Wanneer je een disbalans hebt van mineralen, vergiftigingen, stress, etc. zal je dit terugzien in je huid.

Lees meer

8 dingen die je moet weten bij laser ontharen

laser ontharen-2

Donkere haren bevatten meer melanine dan de lichtere haren: blond, wit, etc. De melanine is nodig om het licht van de laser te kunnen absorberen en dan de haarzakjes te vernietigen. Ook een wat donkerdere huid is minder geschikt voor laser ontharen. Er is bij een donkere huid minder contrast tussen het haar en de huid.

Lees meer

Couperose, wat is dit?

Couperose 2-1

Couperose is eigenlijk het hebben van uitgezette rode, en soms zelfs wel blauwe, bloedvaatjes in het gezicht. Het is eigenlijk een volkomen onschuldig huidprobleem dat vooral bij mensen met een blanke huid veel voorkomt. De uitgezette adertjes treden vaak in een later stadium van het leven op. Maar het kan ook zo zijn dat je het al hebt op jongere leeftijd.

Lees meer

Wat voor effect heeft de smartphone?

office-620823_1920-1

Wanneer de meeste mensen denken aan de gezondheid en de veroudering van de huid, dan zeggen we vaak de voor de hand liggende oorzaken: teveel zon, teveel druk op het gezicht tijdens het slapen, zonnebanken, make-up, het roken van sigaretten, etc. Dit zijn zeker allemaal bijdrages aan het verouderingsproces van de huid. Maar...

Lees meer

10 tips voor huidbescherming in de zon!

sunbathing-1207930_1920-1

Het begint weer lekker weer te worden! Aangezien we een huidverbeterend lifestyle center zijn weten wij hoe ongelofelijk belangrijk het is om je huid goed te beschermen tegen de zon. Vaak verbranden kan verschillende vervelende dingen met zich meebrengen, waaronder meer rimpels, maar denk ook is aan huidkanker.. 

Lees meer

9 tips om gezonder te leven deze zomer!

hat-1

De zomer ligt op de loer en dat betekent heerlijk lange avonden en activiteiten die na werk gedaan kunnen worden. Zoals je misschien wel weet proberen we bij Beauty All In ook te werken aan onze innerlijke beauty en daarom hebben wij een paar tips voor jou zodat je lekkerder in je vel komt te zitten en een extraatje: waardoor je huid zal gaan stralen! 

Lees meer

Waar komt acne vandaan?

pukkel-2

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Die ochtend dat je wakker wordt met een pukkel op je gezicht. Verschrikkelijk maar waar. Sommige mensen hebben zelfs dagelijks te maken met overmatige pukkeltjes, dit wordt ook wel acne genoemd. Om eigenlijk een oplossing te vinden voor acne zijn we de boeken ingedoken om een aantal vragen voor ons zelf te beantwoorden:

Lees meer

Het voordeel van een gezichtsbehandeling...

acne-1606765_1920-1

Heb je ooit wel eens na een behandeling bij de schoonheidsspecialiste complimentjes ontvangen over je stralende huid? Onlangs ben ik dus zelf naar de schoonheidspecialiste geweest in mijn lunch break. Toen ik terug kwam op mijn werk gaf iedereen mij complimentjes over hoe mooi en gezond mijn huid eruit zag! Ik voelde me brand-new! 

Lees meer

Detoxen: wat doet dit met mijn lichaam?

water-2232732_1920-1

Detoxen is helemaal hip! Erg veel mensen in mijn omgeving hebben ooit wel eens een detox gedaan of zijn van plan om een detox te doen. De welbekende ik stop een maand met drinken in het nieuwe jaar staat bij mij ook nog op mijn to-do-list. Maar wat ik mij nu afvraag is of detoxen echt wel goed is voor je lichaam. Alleen maar een hele week sap drinken of water klinkt naar mijn idee HELEMAAL niet gezond.. 

Lees meer

6 tips voor minder vet!

tomatoes-1

We weten allemaal hoe ontzettend moeilijk het is om van lekker eten af te blijven en om van dat overtollige vet af te komen. Ieder jaar zeg ik weer: ‘ik ga minimaal 6 kilo afvallen dit jaar’ of ‘ik ga dit jaar beter letten op mijn voeding’. Maar hoe goed ik dan ook de eerste twee weken bezig ben. Uiteindelijk val ik te snel weer in mijn oude patroon. Eten is ook gewoon zo onwijs lekker.

Lees meer

Welkom bij de aller eerste blog!

iceberg-404966_640

Welkom op onze aller eerste blog van Beauty All In in Alphen a/d Rijn. Iedere twee weken zal er een blog van ons gaan verschijnen. Deze blogs hebben het doel jou tips en tricks te geven op het gebied van beauty. Wij zijn namelijk niet zomaar een Lifestyle Center. Wij bieden niet alleen manicures en pedicures. Nee wij bieden zoveel meer. Vandaar dat we een blog zijn begonnen om daarin onze kennis met jou te delen.

Lees meer

 

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2