workspace-766045-1920

Beauty Blog

Iedere maand schrijven wij iets op onze beauty blog. Dit kunnen tips en tricks zijn op het gebied van huidverbetering, maar dit kan ook een nieuw weetje zijn of handige tips wanneer je op je voeding gaat letten. Houdt onze website in de gaten zodat je altijd de nieuwste blogs ziet! 

8 dingen die je moet weten bij laser ontharen

laser ontharen-2

Donkere haren bevatten meer melanine dan de lichtere haren: blond, wit, etc. De melanine is nodig om het licht van de laser te kunnen absorberen en dan de haarzakjes te vernietigen. Ook een wat donkerdere huid is minder geschikt voor laser ontharen. Er is bij een donkere huid minder contrast tussen het haar en de huid.

Lees meer

Couperose, wat is het en hoe kom ik hier vanaf?

Couperose 2-1

Couperose is eigenlijk het hebben van uitgezette rode, en soms zelfs wel blauwe, bloedvaatjes in het gezicht. Het is eigenlijk een volkomen onschuldig huidprobleem dat vooral bij mensen met een blanke huid veel voorkomt. De uitgezette adertjes treden vaak in een later stadium van het leven op. Maar het kan ook zo zijn dat je het al hebt op jongere leeftijd.

Lees meer

Wat voor effect heeft de smartphone?

office-620823_1920-1

Wanneer de meeste mensen denken aan de gezondheid en de veroudering van de huid, dan zeggen we vaak de voor de hand liggende oorzaken: teveel zon, teveel druk op het gezicht tijdens het slapen, zonnebanken, make-up, het roken van sigaretten, etc. Dit zijn zeker allemaal bijdrages aan het verouderingsproces van de huid. Maar...

Lees meer

10 tips voor huidbescherming in de zon!

sunbathing-1207930_1920-1

Het begint weer lekker weer te worden! Aangezien we een huidverbeterend lifestyle center zijn weten wij hoe ongelofelijk belangrijk het is om je huid goed te beschermen tegen de zon. Vaak verbranden kan verschillende vervelende dingen met zich meebrengen, waaronder meer rimpels, maar denk ook is aan huidkanker.. 

Lees meer

9 tips om gezonder te leven deze zomer!

hat-1

De zomer ligt op de loer en dat betekent heerlijk lange avonden en activiteiten die na werk gedaan kunnen worden. Zoals je misschien wel weet proberen we bij Beauty All In ook te werken aan onze innerlijke beauty en daarom hebben wij een paar tips voor jou zodat je lekkerder in je vel komt te zitten en een extraatje: waardoor je huid zal gaan stralen! 

Lees meer

Waar komt acne vandaan?

pukkel-2

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Die ochtend dat je wakker wordt met een pukkel op je gezicht. Verschrikkelijk maar waar. Sommige mensen hebben zelfs dagelijks te maken met overmatige pukkeltjes, dit wordt ook wel acne genoemd. Om eigenlijk een oplossing te vinden voor acne zijn we de boeken ingedoken om een aantal vragen voor ons zelf te beantwoorden:

Lees meer

Het voordeel van een gezichtsbehandeling...

acne-1606765_1920-1

Heb je ooit wel eens na een behandeling bij de schoonheidsspecialiste complimentjes ontvangen over je stralende huid? Onlangs ben ik dus zelf naar de schoonheidspecialiste geweest in mijn lunch break. Toen ik terug kwam op mijn werk gaf iedereen mij complimentjes over hoe mooi en gezond mijn huid eruit zag! Ik voelde me brand-new! 

Lees meer

Detoxen: wat doet dit met mijn lichaam?

water-2232732_1920-1

Detoxen is helemaal hip! Erg veel mensen in mijn omgeving hebben ooit wel eens een detox gedaan of zijn van plan om een detox te doen. De welbekende ik stop een maand met drinken in het nieuwe jaar staat bij mij ook nog op mijn to-do-list. Maar wat ik mij nu afvraag is of detoxen echt wel goed is voor je lichaam. Alleen maar een hele week sap drinken of water klinkt naar mijn idee HELEMAAL niet gezond.. 

Lees meer

6 tips voor minder vet!

tomatoes-1

We weten allemaal hoe ontzettend moeilijk het is om van lekker eten af te blijven en om van dat overtollige vet af te komen. Ieder jaar zeg ik weer: ‘ik ga minimaal 6 kilo afvallen dit jaar’ of ‘ik ga dit jaar beter letten op mijn voeding’. Maar hoe goed ik dan ook de eerste twee weken bezig ben. Uiteindelijk val ik te snel weer in mijn oude patroon. Eten is ook gewoon zo onwijs lekker.

Lees meer

Welkom bij de aller eerste blog!

iceberg-404966_640

Welkom op onze aller eerste blog van Beauty All In in Alphen a/d Rijn. Iedere twee weken zal er een blog van ons gaan verschijnen. Deze blogs hebben het doel jou tips en tricks te geven op het gebied van beauty. Wij zijn namelijk niet zomaar een Lifestyle Center. Wij bieden niet alleen manicures en pedicures. Nee wij bieden zoveel meer. Vandaar dat we een blog zijn begonnen om daarin onze kennis met jou te delen.

Lees meer

 

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2