youdid-bai-1-10-20

Over ons

Huid- & Lifestylecenter Beauty All In in Alphen aan den Rijn is onder leiding van Desiree Hansink al sinds 1986 toonaangevend in de schoonheidsbranche. Samen met het enthousiaste en deskundige team van medewerkers weten zij de gasten optimaal te bedienen. Of dit nou gaat om ontspannende schoonheidsbehandelingen of specifieke huidverbetering. 

Beauty All In beperkt zich niet alleen tot het mooier maken van de huid door middel van behandelingen en verzorging. De visie van Desiree is "Een mooie huid komt écht van binnenuit". Daarom bieden wij een heel lifestyleconcept voor huidverjonging, gezondheidsbevordering, afslanken en vitaliteit. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Tarieven

foto desiree-1

Onderstaand kunt u alle tarieven vinden van Beauty All In. Wanneer u meer informatie wilt over een behandeling kunt u op de betreffende behandeling klikken zodat u wordt doorverwezen naar deze behandeling. Wilt u meer informatie over onze tarieven, bel of stuur ons een e-mail.

Meer info

Het Beauty team

YOUDID-BAI-groepsfoto-1

Ons enthousiast en deskunding team aan huidspecialisten en vakmensen staat graag voor u klaar. Het team wordt regelmatig getraind om de specialistische behandelingen te kunnen uitvoeren met de nieuwste apparatuur en methoden.

MEER INFO

Beauty Blog

workspace-766045_1920-1

Iedere maand schrijven wij iets op onze beauty blog. Dit kunnen tips en tricks zijn op het gebied van huidverbetering, maar dit kan ook een nieuw weetje zijn of handige tips wanneer je op je voeding gaat letten. Houdt onze website in de gaten zodat je altijd de nieuwste blogs ziet! 

Meer info

Reviews

youdid-bai-ruimten-1

Wij vinden het leuk om de reviews die wij krijgen van klanten met u te delen. Zo krijgt u een beter beeld van wat onze klanten vinden van Beauty All In. Wij proberen hier altijd de meest recente reviews te laten zien.

 

Meer info

Beautypunten

YOUDID-Bai-1-02

Komt u regelmatig bij Huid- & Lifestylecenter Beauty All-in? Dan kunt u sparen voor Beautypunten! U krijgt bij de aanschaf van verzorgingsproducten Beautypunten.


MEER INFO

Cadeaubon

Cadeaubon-1

Op zoek naar een mooi cadeau dat altijd in de smaak valt? Met meer dan 75 verschillende behandelingen en honderden prachtige producten is er bij Beauty All-in voor zowel de man als vrouw wel iets te vinden waar hij/zij echt blij van wordt!

MEER INFO

Anbos

foto-anbos.810x440x1-1

ANBOS is representatief voor de hele schoonheidsverzorging. Ze zijn erkend als de woordvoerders van de gediplomeerde  schoonheidsspecialisten. Zowel binnen de branche als mede door de overheid, nationale en internationale organisaties.

MEER INFO

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2