zeg-weer-yes-tegen-jezelf-facebook-omslag

Val samen af met Powerslim!

Wilt u ook weer lekker in uw vel zitten en deze zomer kunnen genieten van een maatje minder? Ga dan samen met uw persoonlijke voedingscoach de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. Uw PowerSlim coach helpt u de juiste balans te vinden en samen zorgen jullie ervoor dat u weer zelfverzekerd over het strand of het terras kunt lopen. Uw coach is uw stok achter de deur, uw steun in de rug én uw hulp bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Start u tijdens de actieperiode met PowerSlim? Dan maakt u kans op één van de 500 fashioncheques*. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Meld u zich samen aan met een vriend(in), familielid, collega, buurvrouw of andere kennis, waarmee u samen de strijd tegen de kilo’s aangaat? Dan maken jullie samen kans op een dag shoppen met een personal stylist en €2.500,- shoptegoed*.

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Samen staat u sterker

Want denk eens terug aan alle belangrijke overwinmomenten in uw leven. U deed het zelf, maar de juiste persoon gaf u die extra motivatie, de juiste tools of dosis lef. Waarom zou u het strijden tegen de kilo’s dan wel alleen moeten doen? Naast de steun die u van uw persoonlijke voedingscoach krijgt, kunt u ook met uw vriend(in) starten.

*Deze actie loopt van 23 mei tot 18 juli 2017. Lees hier alle actievoorwaarden.

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2