webheaders-september5-1

Aanpak van hangende oogleden en fijne lijntjes

Een van onze prachtige merken waar wij mee werken in het huid- en lifestylecenter Beauty All-in is La Colline. La Colline heeft verschillende verzorgingslijnen ontwikkeld, met o.a. het ingrediënt CMAge complex dat hoogwaardige oplossingen voor iedere specifieke anti-aging behoefte biedt, voor dames én heren.


Nieuwe oogverzorging
Een nieuw product in het assortiment van La Colline is een product uit de Eye Performance lijn. Deze lijn van oogverzorgingsproducten is speciaal ontwikkeld met aangepaste texturen en formules die rijk zijn aan kostbare anti-aging ingrediënten. Deze lijn richt zich op het gladder maken, verstevigen, oplichten, liften en beschermen van de fijne en gevoelige huid rondom de ogen. Zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels, fijne lijntjes, wallen, vlekjes en andere veroudering worden verminderd.

Speciaal bij hangende oogleden
Nieuw in het assortiment van La Colline Eye Performance is de Cellular Eye Contour Definition. Dit product is speciaal ontwikkeld voor de vrouw die hangende oogleden aan wil pakken en de fijne lijntjes wil verzachten voor een open blik.

Hoe werkt het?
Ook dit product bevat het befaamde CMAge complex dat het celmetabolisme stimuleert en zorgt voor de aanmaak van collageen. Daarnaast bevat het Eye Dense Complex dat het ondersteunende weefsel herstructureert en dus een liftende werking heeft op het weefsel rondom de ogen. Daarnaast zorgt het voor de ultieme hydratatie door de 3D eyetechnologie.

Bewezen resultaat
De cijfers liegen er niet om; wetenschappelijk is aangetoond dat 78% van de vrouwen direct een aanspannend effect ervaarden, 81% een steviger huid kregen en bij 69% van de vrouwen het hangen van oogleden voorkomen werd.


NIEUWSGIERIG?
Wij gaan voor dit product van La Colline en voor een strakke, gelifte oogpartij. Vanaf nu te koop bij Beauty All-in. Bel voor meer informatie naar ons Huid- & Lifestylecenter via 0172 490 633.

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2