youdid-bai-2-10-20-21

Shiseido

Shiseido is een Japans cosmeticamerk, die zich naast huidverzorging richt op make-up, geuren, lichaams- en haarverzorging en zonnebescherming. Het bedrijf werd in 1872 opgericht in Tokyo en produceerde in 1897 haar eerste cosmeticaproduct. De hoogwaardige producten van Shiseido zijn speciaal ontwikkeld om het natuurlijke herstelmechanisme van de huid te activeren. De producten bieden niet alleen een oppervlakkige werking, maar werken ook van binnenuit.

Waarom Shiseido?
De productlijnen van de huidverzorgingsproducten zijn afgestemd op verschillende huidtypen en huidproblemen en bieden voor elk huidtype zijn eigen verzorging. De huidverzorgingsproducten hydrateren de huid optimaal, waardoor de huid een weerstand op kan bouwen tegen schadelijke UV-stralen, droogte en dagelijkse stress. Voor een optimale gezondheid en balans van de huid!

Make-up en meer...
Naast de huidverzorgingsproducten biedt Shiseido ook andere productlijnen. De make-up lijn van Shiseido laat uw ware schoonheid stralen van binnenuit! De make-up voelt zacht aan en blijft lang zitten, een tijdloze make-uplijn. De geuren van Shiseido halen hun inspiratie uit de Japanse cultuur en bevatten grote invloeden vanuit de natuur. Shiseido heeft ook een complete productlijn voor lichaams- en haarverzorging. De producten zijn ontwikkeld voor een gladde huid, mooi figuur en gezond haar. De zonverzorgings lijn van Shiseido beschermt uw huid tegen uitdroging, tekenen van veroudering, rood worden en oxidatie. De producten zijn bestand tegen zweet en water en blijven langdurig zitten.

Gepersonaliseerde oplossing voor iedereen
De producten van Shiseido zijn verkrijgbaar bij Beauty All In! Onze specialisten zijn speciaal getraind om met de producten van Shiseido te werken, en bieden u een vrijblijvend huidverzorgingsadvies. Daarnaast kunnen zij u ook adviseren welke make-up het beste bij u huid past, welke lichaams- en haarverzorging u het beste kunt gebruiken of welke geuren het beste bij u passen.

Bekijk hier de behandelingen van Shiseido

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2