lineup2-1

OPI

OPI, oftwel Odontorium Products Incorporated, is een Amerikaans nagelverzorgingsmerk. Het hoofdkantoor van OPI staat in Holllywood tussen de filmstudio’s en is sinds 1993 ook in Nederland verkrijgbaar. Bij OPI wordt er veel aandacht besteed aan de veiligheid en innovatie van de producten. De focus wordt gelegd op de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel. OPI staat bekend om zijn hoge kwaliteit, samenstelling, hippe kleuren, orginele namen en betaalbare prijzen.

Waarom OPI?
De nagellakken bevatten veel kleurpigmenten, hebben een geweldige glans en blijven lang zitten. U heeft een perfecte kleurdekking en de nagellak is daarnaast ook nog eens ‘shock proof’.  Het merk is ook bekend bij vele sterren. Door de grote variëteit aan kleuren, heeft OPI een kleur voor iedere stijl en smaak! Het assortiment van OPI bestaat uit ruim 300 kleuren.

Bij Beauty All In hebben wij een groot assortiment aan OPI nagellaken. In het voor en najaar introduceert OPI elk jaar 12 nieuwe kleuren, u heeft keuze uit genoeg kleuren. Laat u nagels lakken door één van onze specialisten of koop een lakje of één van onze andere professionele producten voor thuis! Bij Beauty All In kunt u ook terecht voor OPI GelColors. GelColors is een soort nagellak die na het lakken door middel van een lamp meteen droog is en wel twee tot drie weken blijft zitten!

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2