youdid-bai-1-4

Murad

Murad Skincare is het eerste Amerikaanse moderne doktersmerk van huidverzorgingsproducten opgericht door dermatoloog Dr. Howard Murad. De producten zijn gebaseerd op het Murad recept waar zowel uiterlijke als innerlijke verzorging centraal staat. Hydratoren, ontstekingsremmers en antioxidanten maken allemaal deel uit van het Murad Recept, wat de basis vormt van alle producten. 

Waarom Murad?
Mensen komen bij Murad terecht wanneer ze klaar zijn om hun leven en hun huid te transformeren. Murad staat garant voor deze transformatie omdat alleen Murad geavanceerde wetenschappelijke onderzoeken combineert met praktische klinische ervaringen. Zo worden er hoogwaardige huidverzorgingsproducten en lifestyle programma's gecreerd. 

Inclusive Health
Dr. Murad ontwikkelde de Inclusive Health benadering, waarbij de huid op cellulair niveau wordt verzorgd, voor een gezonde en jeugdige uitstraling. De Inclusive Health benadering bestaat uit een combinatie van innerlijke verzorging, uiterlijke verzorging en voldoende tijd voor jezelf nemen. Voor optimale huidverzorging en een gezonder leven is het van belang een balans te vinden tussen deze drie pijlers. Live Better, door betere voeding; Feel Better, door voldoende tijd voor jezelf te nemen; en Look Better door de juiste huidverzorging te gebruiken. Want een gezonde huid is een mooie huid!

Gepersonaliseerde oplossing voor iedereen
Murad Skincare is verkrijgbaar bij Beauty All In! Onze specialisten zullen uw huid analyseren en een vrijblijvend huidverzorgingsadvies geven. De producten van Murad bestrijden verschillende huidproblemen en hebben als doel: het verbeteren van de huid. De specialist zal kijken welke producten het best geschikt zijn bij uw huidtype en/of huidprobleem. Volg het stappenplan van Murad voor een gezonde huid:

  1. Reinigen en tonifiëren;
  2. Behandelen en herstellen;
  3. Hydrateren en beschermen.

De producten van dr. Murad zijn bekend over de hele wereld, en veel bekende sterren maken er al gebruik van. De producten zijn ingedeeld in verschillende lijnen en elke lijn legt een focus op verschillende huidproblemen, zoals: fijne lijntjes en rimpels, hormonale veroudering, grove poriën, acné, hyperpigmentatie.

 Bekijk hier de behandelingen met Murad

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2