image

Lycogel

Lycogel is een Nederlands cosmeticamerk, het merk is in 2004 opgericht. Lycogel is opgericht met als doel postoperatieve cosmetica te ontwikkelen. Een product die de zichtbare tekenen van cosmetische chirurgiebehandelingen camoufleert om de cliënt zo weer meer zelfvertrouwen te geven. Lygogel is ook geschikt voor een gevoelige huid, een huid met acné, rosacea en exceem. De producten werden al snel meer dan alleen postoperatieve cosmetica.

Waarom Lycogel?
Tegenwoordig biedt Lycogel zowel producten voor dagelijks gebruik, met een minimale dekking, als producten voor na een cosmetische ingreep, met een maximale dekking. De producten zijn geschikt voor elke gelegenheid en voor elk huidtype en geven een langdurige dekking! Lycogel is niet alleen gericht op uiterlijke verzorging, maar is daarnaast ook gericht op de verzorging van de huid van binnenuit. Zo wordt de opname van vocht, voedingsstoffen en zuurstof gestimuleerd door de actieve ingrediënten in de producten. Het herstel van de huid wordt bevorderd, de gevoelige huid wordt gekalmeerd en huidveroudering wordt tegengegaan.

De producten van Lycogel zijn beschikbaar bij Beauty All In! Laat u door een van onze specialisten adviseren welke producten u het beste kunt gebruiken na uw cosmetische ingreep. Bij Beauty All In geven wij u een vrijblijvend advies. De producten van Lycogel zijn ontwikkeld voor verschillende huidtypes.

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2