webheader-la-colline-promodag-kopie
youdid-bai-2-10-15

La Colline

La Colline is een Zwitsers cosmeticamerk, die zich richt op cellulaire anti-aging. De productlijnen van La Colline bieden de oplossing voor verschillende anti-aging wensen. La Colline is een exclusief huidverzorgingsmerk die bekend staat om haar innovatieve formules en producten die zijn ontwikkeld op wetenschappelijke basis.

Waarom La Colline?
Bij de ontwikkeling van de producten wordt er veel aandacht besteed aan de texturen. De formules bestaan uit een combinatie van actieve ingrediënten uit de biotechnologie en botanische extracten, waardoor een direct zichtbaar en duurzaam resultaat kan worden behaald. De collageenmaskers van La Colline behandelen de huid op cellulair niveau, met als resultaat een zichtbaar stevigere huid.

CMAge Complex
Een combinatie van zes biotechnologische ingrediënten vormen samen het CMAge complex, een krachtige combinatie van zes ingrediënten die de strijd aan gaat met huidveroudering! De cellen worden als het ware ge-reprogrammeerd, doordat de cellen meer zuurstof, meer hydratatie en een betere bescherming krijgen. Het resultaat is direct zichtbaar, de cellen gaan zich jonger gedragen, de huid is gehydrateerd, steviger en fijne lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar! De huid wordt beschermd tegen schadelijke factoren die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken, zoals stress, UV- straling en een onzuivere lucht.


Gepersonaliseerde oplossing voor iedereen

La Colline is ook verkrijgbaar bij Beauty All In! Laat u in de watten leggen door één van onze specialisten of laat u vrijblijvend adviseren over welke producten het beste bij uw huid passen. Voor het optimale anti-aging effect raden wij u de bijzondere salonbehandelingen van La Colline aan! De behandelingen van La Colline zijn gebaseerd op de beste Oosterse technieken. Voordat de specialist overgaat tot behandelen zal zij uw huid eerst analyseren.

Bekijk hier de behandelingen met La Colline

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2