hannah-producten-witte-achtergrond-e1365763641376

hannah

Hannah is een Nederlands cosmeticamerk met als focus: huidverbetering. In 1979 richtte Hannah Hakze het merk op met als doelstelling: effectieve en duurzame huidverbetering voor iedereen! hannah richt zich op het verbeteren van onder andere de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en huidconditie. hannah staat bekend om haar revolutionaire bindweefselmassage, één van de methodes om de huid op deze punten te verbeteren. Deze massage is echter ook geschikt als een ontspannen massage!

Waarom hannah?
Bij de behandelingen van hannah, zult u voelen dat de huid actief aan het werk wordt gezet. Het stimuleren van de doorbloeding is één van de belangrijkste onderdelen van de bindweefselmassage. Een slechte doorbloeding is namelijk de oorzaak van vele huidproblemen zoals: acné, couperose en rimpels. Daarnaast kunnen voedingsstoffen beter worden opgenomen bij een huid met een goede doorbloeding, wat belangrijk is voor het herstellen van de huid.

Gepersonaliseerde oplossing voor iedereen
De hannah Xperience is een stappenplan die is samengesteld, gericht op het bereiken van de optimale conditie van de huid. Allereerst krijgt u een intake en aan de hand van deze intake wordt de behandeling afgestemd op de behoeften van uw huid, want elke huid is uniek. De laatste stap van de hannah Xperience is de huidverzorging voor thuis, zodat het resultaat behouden kan worden. Bij Beauty All In zijn onze specialisten getraind om dit stappenplan met u door te nemen. Uw huid zal allereerst worden geanalyseerd met de hannah Skin Analyzer. Deze meting vormt de basis voor het behandelplan dat wordt samengesteld door de specialist en krijgt u een persoonlijk thuisverzorgingsadvies.

Bekijk hier de behandelingen met hannah

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2