group-power-solution-kit

Genosys

Genosys is een Zuid-Koreaans merk die bekend staat om zijn innovatieve microneedling apparatuur. Naast deze unieke disneedling treatment biedt Genosys ook klinische huidverzorgingsproducten. 

Waarom Genosys?

  • Door innoverende microneelde rollers is er meer resultaat en veiligheid;
  • Door de diamantvorm van de naalden is er minder pijn;
  • Door complete treatment zijn kortere naalden nodig en is er meer resultaat met minder trauma;
  • Betaalbare treatments die in balans zijn met het resultaat.

Disneedling treatment
Genosys is te combineren met alle andere cosmeticamerken van Beauty All In. De disneedling treatment van Genosys onderscheidt zich van traditionele microneedling behandelingen door de innoverende apparatuur die wordt gebruikt bij de behandelingen. De innoverende rollers, de diamantvorm van de naalden en lengte van de naalden zorgen voor een beter resultaat, minder pijn en het is een veiligere manier van behandelen. 

Oogverzorging
Voor de behandeling van de ogen wordt de EyeCell kit van Genosys gebruikt. Dit is een verzorgingskuur die donkere kringen, wallen en rimpeltjes zichtbaar vermindert. Een kuur van deze oogbehandeling bestaat uit zes wekelijkse behandelingen. Door deze behandeling zes weken lang te herhalen, wordt het zelf herstellend vermogen van de huid gestimuleerd en  vervagen fijne lijntjes en donkere kringen.

Gepersonaliseerde oplossing voor iedereen
De specialisten bij Beauty All In hebben een speciale training gevolgd en zullen voor de behandeling eerst uw huid analyseren. De microneedlingbehandeling en het huidverzorgingsadvies worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw huid. Daarnaast zal de specialisten uw wensen en doelen voor uw huid met u bespreken. Voor het ultieme resultaat is het van belang dat u de huid na de behandeling met de thuisverzorgingsproducten van Genosys blijft verzorgen.

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2