harsen-2
body-sugar-1
lycon2-1

Ontharen

Bij Beauty All In bieden wij u de keuze uit verschilende ontharingsmethode. De eerste techniek is het welbekende harsen. Hierbij worden de haren met hun haarwortel verwijderd, waardoor de haren gemiddeld 2-4 weken weg zullen blijven. De tweede techniek is Body Sugar. Met deze methode kan er al vanaf 3-4 millimeter behandeld worden. Bij deze techniek worden haren met de haargroeirichting mee uit het haarzakje verwijderd. Als laatste hebben wij de Lycon Wax deze natuurlijke hars wordt als nagenoeg pijnlijk beschouwd en wordt daarom vooral gebruikt bij het harsen van bikinilijn. Lees hieronder meer over deze technieken.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Harsen

Harsen-1

Heeft u geen zin om elke dag te moeten scheren, dan is harsen misschien iets voor u! Harsen is een ontharingstechniek waarbij de haren met hun haarwortel worden verwijderd, waardoor de haren gemiddeld 2-4 weken weg zullen blijven. De schoonheidsspecialiste brengt, met deze manier van ontharen, een dun laagje hars aan op het behandelgebied. De strip wordt vervolgens aangedrukt en het geheel wordt er tegen de haargroeirichting van de huid afgetrokken. 

Body Sugar

Body Sugar

Naast harsen en laserbehandelingen bieden wij ook een andere manier van ontharen, namelijk: bodysugar. Bij bodysugaring worden de haren met haarzakje volledig verwijderd door middel van een suikerpasta. De haren worden met de haargroeirichting mee volledig uit het haarzakje verwijderd, waardoor er minder haren afbreken. Vanaf 3-4 millimeter kunnen we al behandelen. De haren zullen zachter en dunner terugkomen. Bodysugaring kunt u gebruiken op onder andere: de benen, billen, armen, bikinilijn, gezicht, rug en nek.

Lycon Wax

lycon2

Lycon Wax is afkomstig uit Australië en is samengesteld uit bijenwas en natuurlijke hars. Dit is een nagenoeg pijnloze variant van harsen. De hars hoeft niet op hoge temperaturen gebruikt te worden en kan ook gebruikt worden bij korte haartjes. De haren hoeven dus niet eerst heel lang te groeien voordat je ze kan laten harsen. Een voordeel van de Lycon Wax is dat de huid wordt gevoed en daardoor een glad en zacht resultaat krijgt. De Lycon Wax is erg gebruikelijk voor de bikinilijn.

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2