youdid-bai-1-6

Massage

Bent u wel toe aan een beetje ontspanning? Dan bent u bij Beauty All In op het juiste adres! De klassieke ontspanningsmassage is de meest bekende massage: een heerlijke rustgevende massage, die u een energiek gevoel zal geven. Het hele lichaam wordt van top tot teen behandeld via verschillende kneedtechnieken. Deze massage is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een moment van rust en ontspanning en is niet alleen geschikt voor mensen met pijnklachten. Bij Beauty All In kunt u kiezen uit drie ontspanningsmassages (lees hieronder meer), daarnaast hebben wij ook een huidverbeterende massage: de bindweefselmassage.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Hot stone massage

14057005989_50eed80fb9_b-1

Een heerlijke ontspannende lichaamsmassage met verwarmde stenen. Een traditionele Indiaanse methode die bestaat uit het gebruik van warme basaltstenen. Deze vulkanische stenen hebben een hoog ijzergehalte en een hoge magnetische intensiteit. Deze massage zal uw stress en spanningen verminderen, de balans tussen verschillende lichaamszoners wordt hersteld.

Duur massage: 50 minuten of 80 minuten

Wellness-massage

YOUDID-Bai-2-27

De wellness- massage is perfect voor als u wel wat ontspanning kunt gebruiken. Deze ontspannende massage bestaat uit een combinatie van drie verschillende methoden. De eerste methode die wordt gebruikt is het gebruik van drukpunten, daarnaast zal er gebruik worden gemaakt van warme stenen. De laatste methode die tijdens de wellness-massage wordt gebruikt is de ontspanningsmassage.

Duur massage: 50 minuten of 80 minuten

Hoofdhuid- oormassage

wellness-285590

Tijdens de hoofdhuid-oormassage worden het hele hoofd, de hals en de oren gemasseerd. Deze ontspannende en verzorgende hoofdhuidbehandeling werkt zeer stimulerend op de doorbloeding. Door middel van effleurages, rotaties en drukpunten worden de blokkades van de spieren, die vaak worden veroorzaakt door de spanning, verholpen.

Duur massage: 25 minuten

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2