opi1-2
voeten2-2
beautiful-2315-1920-2

Meer

Beauty All In is de perfecte locatie om uzelf te laten verwennen. Laat uw handen of voeten verzorgen of kom langs voor een ontspannende massage. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor uw wimpers, wenkbrauwen en ontharen van ieder gewenst lichaamsdeel.

Manicure

OPI1-1

De handen hebben dagelijks heel wat te verduren en verdienen daarom wel wat extra verzorging. Bij een manicure worden zowel de handen als nagels verzorgd.

MEER INFO

Pedicure

voeten2-1

Vaak wordt er weinig aandacht besteed aan de verzorging van de voeten, maar uw voeten hebben dagelijks veel te verduren. Zorg voor een goede en regelmatige verzorging van de voeten.

MEER INFO

Wimpers en wenkbrauwen

beautiful-2315_1920-1

Laat de ogen meer spreken, zelfs als u geen make-up draagt, door uw wimpers te verven! Door het verven van de wimpers, worden de ogen sprekender en lijken de wimpers voller.


MEER INFO

Ontharen

Harsen-1

Bij Beauty All In hebben wij verschillende technieken op het gebied van ontharen: harsen, Body Sugar en Lycon Wax. Lees hier meer over deze verschillende technieken.

MEER INFO

Massage

YOUDID-Bai-1-06

Bent u wel toe aan een beetje ontspanning? Dan bent u bij Beauty All In op het juiste adres! De klassieke ontspanningsmassage is de meest bekende massage. 

MEER INFO

Minerale make-up

YOUDID-ForYOUa2016-10

Heeft u dit weekend een feestje of andere speciale gelegenheid en wilt u er tip top uitzien? Kom dan langs bij Beauty All In en laat uw make-up doen door een professional!

MEER INFO

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2