opi1

In 5 stappen naar de perfecte manicure!

12-10-2017 Terug naar de blogs

Wanneer ik mijn eigen nagels lak dan worden ze op de een of andere manier nooit zo mooi als dat ze worden bij de schoonheidsspecialiste. Hoe krijgen zij dat altijd zo mooi? Ook heb ik niet altijd tijd of zin om naar de salon te komen. Bij Beauty All In begrijpen wij dat! Daarom hebben wij een stappenplan gemaakt hoe je de perfecte manicure thuis krijgt!

  1. Een perfecte manicure begint altijd met de voorbereidingen. Gebruik een goede remover (liefst van O.P.I.) waarmee je eventuele bestaande lak kan verwijderen. Was daarna je handen met zeep (ook het liefst met O.P.I. zeep) en warm water, verwijder vuil op en onder de nagels grondig!
  2. De volgende stap is om de nagelriemen mooi te gaan maken. Gebruik een olie-achtige substantie (liefst van O.P.I.) om je nagelriemen zacht te maken zodat je ze makkelijk terug kan duwen. Wanneer je overtollig nagelriem hebt (hoop dat je begrijpt wat ik bedoel) dan kan je dit er voorzichtig afknippen. Je kunt hiervoor gewoon een nagelknipper gebruiken!
  3. Wanneer je hele lange nagels hebt dan ben je uren bezig om dit te vijlen. Dus knip de nagels in de lengte die je wilt en vijl ze indien nodig in de ‘shape’ die jij graag ziet. Wanneer je al de juiste lengtes hebt zorg er dan voor dat al je nagels dezelfde shape hebben. TIP: wanneer je de nagels gaat vijlen gebruik dan GEEN ijzeren vijl en het is belangrijk dat je één kant op vijlt, zo voorkom je breuken in de nagels.
  4. Geef iedere nagel dezelfde ondergrond. Je hebt speciale nagel ‘blokken’ wat eigenlijk een soort vijl is waarbij je op de nagel kunt vijlen. Zo krijgt iedere nagel dezelfde ondergrond en hecht de nagellak beter!
  5. Er is dan nog een stap voordat je eigenlijk pas met de nagellak begint en dat is een basislaag toevoegen aan de nagels. Zo houdt je de nagels gezond, sterk en zorg je ervoor dat de nagels niet gaan verkleuren. Daarna is eindelijk de nagellak aan de beurt. Kies een kleur en lak de nagels zorgvuldig. Nadat je jouw favoriete kleur hebt aangebracht op de nagels moet je als aller allerlaatste stap nog een topcoat aanbrengen! Voorkom zo dat jouw nagellak er snel afvalt. TIP: de basis lak kun je iedere dag gebruiken om nog even over je toplak heen te smeren, zo zorg je ervoor dat je nagels nog langer mooi blijven!

Je bent misschien iets langer bezig maar dan heb je ook wat! De bovenstaande stappen zijn stappen die een schoonheidsspecialiste sowieso meeneemt wanneer ze jouw nagels doet. Het is wel belangrijk dat je weet dat wanneer je niet de juiste spullen hebt je net zo goed niet kunt beginnen. Vraag advies bij Beauty All In zodat je WEL de juiste spullen hebt. Krijg je toch niet het gewenste resultaat wanneer je het thuis doet? Dan raden we je aan om het gewoon lekker in de salon te blijven doen. Vaak blijft dit op lange termijn net iets beter zitten dan de home-manicure.

Beauty Blogger - Natascha

Terug naar de blogs

 

#manicure #handen #OPI #nagellak #kleuren #kleur #favoriet #mani #pedi #pedicure #perfect #homemanciure #thuismanicure #basislak #toplak #kleurlak #vijlen #vijl #blokvijl #nails #lak #lakken

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2