rosacea-1-2

Rosacea

Rosacea is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door onder andere een rode huid, bultjes, puistjes en bloedvaatjes in het gezicht.

Hoe ontstaat rosacea?
De precieze oorzaak van rosacea is onbekend. Omgevingsfactoren, een ontsteking op de huid en imuumsysteemstoornissen oefenen onder andere invloed uit op de vorming van rosacea. Rosacea komt vooral voor bij volwassenen rond hun dertigste levensjaar. Rosacea kan zich in drie stadia bevinden, bij het derde stadium adviseren wij u contact op te nemen met uw arts. Bij Beauty All In behandelen wij de huid met rosacea. 

De oplossing
Voor ieder huidprobleem bieden wij meerdere oplossingen. Niemand is hetzelfde en dat weten wij bij Beauty All In! Daarom is het zo belangrijk dat er ook meerdere oplossingen zijn, zodat we het specifieke huidprobleem kunnen aanpakken niet alleen voor de behoefte van de huid, maar ook rekening houdend met de behoefte van de persoon zelf.

Door middel van lichttherapie Amerikaans modern doktersmerk Mineraal make-up merk voor ieder huidtype

Gratis huidanalyse bij onze huidspecialiste
Voor iedere gezichtsbehandeling doen wij bij Beauty All In een huidanalyse. Hierbij kijken we naast de huid ook naar uw levensstijl, voedingsgewoontes en huidverzorging. Deze factoren spelen allen een rol bij gezondheid van de huid.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

 

 

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2