rokershuid

Rokershuid

Er zijn drie belangrijke oorzaken voor een slechte huid: hard werken (stress), veel zon en roken. Zoals we allemaal weten is roken niet goed voor de longen. Helaas blijft het daar niet bij, roken is namelijk funest voor een mooie en gezonde huid. Sigarettenrook bevat meer dan vierduizend verschillende giftige stoffen. Merendeel wordt direct in het bloed opgenomen en naar de bovenste huidlaag getransporteerd. De aders in de bovenste huidlaag slippen dan dicht waardoor er minder zuurstof naar de huid kan gaan en er dus een verminderde collageenopname ontstaat. Conclusie is dat roken zorgt voor een vermindering in stevigheid en flexibiliteit.

Wat doet roken met de huid? 
Naast het feit dat roken ervoor zorgt dat er minder zuurstof naar de huid gaat zorgt het er ook voor dat je huid dunner wordt. De huid houdt de schadelijke stoffen vast waardoor vitamines bijna geen kans krijgen om door de huid te dringen. Kenmerken van een rokershuid zijn als volgt:

  • Vale, doffe huidskleur;
  • Diepere rimpels (vooral rondom de mond);
  • Slechte doorbloeding;
  • Mee-eters;
  • Gele verkleuringen (door de nicotine);
  • Vroegtijdige veroudering.

De oplossing
Voor ieder huidprobleem bieden wij meerdere oplossingen. Niemand is hetzelfde en dat weten wij bij Beauty All In! Daarom is het zo belangrijk dat er ook meerdere oplossingen zijn, zodat we het specifieke huidprobleem kunnen aanpakken niet alleen voor de behoefte van de huid, maar ook rekening houdend met de behoefte van de persoon zelf.

fijne lijntjes
Amerikaans modern doktersmerk  Nederlands cosmeticamerk Stimuleert de huiddoorbloeding
Een peeling die de dode huidcellen verwijdert  Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine  Een ondersteunende supplementenlijn

Weet u uit de bovenstaande oplossingen niet precies wat goed is voor uw huid? Neem dan contact op met Beauty All In zodat wij u het beste advies kunnen geven! 

Gratis huidanalyse bij onze huidspecialiste
Voor iedere gezichtsbehandeling doen wij bij Beauty All In een huidanalyse. Hierbij kijken we naast de huid ook naar uw levensstijl, voedingsgewoontes en huidverzorging. Deze factoren spelen allen een rol bij gezondheid van de huid.

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2