pigment

Pigmentvlekken

Een pigmentvlek is een donkere plek op de huid die ontstaat wanneer pigment zich op een bepaalde plek ophoopt. Pigmentvlekken, ook wel zonne- of ouderdomsvlekken genoemd, verschijnen meestal op de onderarmen, het gezicht en de decolleté. Met een doelgerichte behandeling kunnen pigmentvlekken worden verminderd of zelfs geheel verwijderd. 

Hoe ontstaat een pigmentvlek?
Pigmentvlekken ontstaan vaak op de plekken die onbeschermd zijn bloodgesteld aan de zon en kunnen eigenlijk bij iedereen voor komen. Pigment kan daarnaast ook veroozaakt worden door hormoonschommelingen en een ontsteking van de huid. 

Effectieve oplossing
De pigmentbehandeling door middel van de Lux G gebeurt door Intensive Puls Light. De lichtstraal dringt door de huid tot in het pigment of de pigmentcellen, daar wordt de energie opgevangen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt het pigment in de cel vernietigd en wordt het pigment door het lichaam afgestoten. Het resultaat is een vermindering van de bruine kleur. Meestal zijn er 1 of 2 behandelingen nodig. Deze behandeling is geschikt voor oppervlakkig pigment zoals de ouderdomsvlekjes. Na de behandeling zie je na 2-3 weken al meteen resultaat, een snelle effectieve behandeling dus!

De pigment cel dieper in de huid gelegen is al beschadigd en kan niet meer worden hersteld door deze behandeling, deze kan dus weer opnieuw pigment aanmaken als je onbeschermd naar buiten gaat. Wees dus voorzichtig met zonlicht om opnieuw pigmentatie te voorkomen en gebruik dagelijks een hoge zon bescherming van minimaal factor 30 overdag in winter en zomer.

Omdat niemand hetzelfde is, bieden wij meerdere oplossingen die kunnen bijdragen aan betere huid ook voor in de toekomst. Hierbij kannen we het specifieke huidprobleem aan waarbij wij niet alleen kijken naar de behoefte van de huid, maar ook rekening houdend met de behoefte van de persoon zelf.

Door middel van lichttherapie Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine Amerikaans modern doktersmerk
   
Een peeling die de dode huidcellen verwijdert    

Weet u uit de bovenstaande oplossingen niet precies wat goed is voor uw huid? Neem dan contact op met Beauty All In zodat wij u het beste advies kunnen geven! 

Gratis huidanalyse bij onze huidspecialiste
Voor iedere gezichtsbehandeling doen wij bij Beauty All In een huidanalyse. Hierbij kijken we naast de huid ook naar uw levensstijl, voedingsgewoontes en huidverzorging. Deze factoren spelen allen een rol bij gezondheid van de huid.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2