gen-model-5-3

Grove poriën

Poriën zijn de openingen in de huid, die zijn verbonden met talg- of zweetklieren. Grotere poriën worden grove poriën genoemd. Grove poriën komen vaak voor rond de neus of de kin, maar kunnen ook op de rest van het gezicht voorkomen.

Hoe ontstaan grove poriën?
Het ontstaan van grove poriën kan worden verklaart doordat de poriën verslappen naarmate we ouder worden en daardoor beter zichtbaar worden. 

De oplossing
Voor ieder huidprobleem bieden wij meerdere oplossingen. Niemand is hetzelfde en dat weten wij bij Beauty All In! Daarom is het zo belangrijk dat er ook meerdere oplossingen zijn, zodat we het specifieke huidprobleem kunnen aanpakken niet alleen voor de behoefte van de huid, maar ook rekening houdend met de behoefte van de persoon zelf.

Amerikaans modern doktersmerk Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine Een peeling die de dode huidcellen verwijdert
Nieuwste techniek voor een strakkere huid Word bewust van uw eetpatroon Een ondersteunende supplementenlijn

Weet u uit de bovenstaande oplossingen niet precies wat goed is voor uw huid? Neem dan contact op met Beauty All In zodat wij u het beste advies kunnen geven! 

Gratis huidanalyse bij onze huidspecialiste
Voor iedere gezichtsbehandeling doen wij bij Beauty All In een huidanalyse. Hierbij kijken we naast de huid ook naar uw levensstijl, voedingsgewoontes en huidverzorging. Deze factoren spelen allen een rol bij gezondheid van de huid.

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2