droge-huid

Gevoelige/droge huid

Heeft u vaak last van irritatie van de huid, schrale of rode en een jeukende huid, dan heeft u waarschijnlijk een gevoelige huid.

Hoe ontstaat een gevoelige huid?
Een gevoelige huid ontstaat wanneer de huid niet in balans is en komt vaak voor bij volwassenen. Vooral tijdens de overgang of zwangerschap hebben vrouwen hier snel last van. Het ontstaan van een gevoelige huid heeft verschillende oorzaken, zoals: weeromstandigheden, verkeerde huidverzorging, medicijnen, levensstijl en hormoonschommelingen. 

De oplossing
Voor ieder huidprobleem bieden wij meerdere oplossingen. Niemand is hetzelfde en dat weten wij bij Beauty All In! Daarom is het zo belangrijk dat er ook meerdere oplossingen zijn, zodat we het specifieke huidprobleem kunnen aanpakken niet alleen voor de behoefte van de huid, maar ook rekening houdend met de behoefte van de persoon zelf.

Exclusief Zwitsers anti-aging merk Amerikaans modern doktersmerk Nederlands cosmeticamerk
fijne lijntjes
Mineraal make-up merk voor ieder huidtype Word bewust van uw eetpatroon Een ondersteunende supplementenlijn

Weet u uit de bovenstaande oplossingen niet precies wat goed is voor uw huid? Neem dan contact op met Beauty All In zodat wij u het beste advies kunnen geven! 

Gratis huidanalyse bij onze huidspecialiste
Voor iedere gezichtsbehandeling doen wij bij Beauty All In een huidanalyse. Hierbij kijken we naast de huid ook naar uw levensstijl, voedingsgewoontes en huidverzorging. Deze factoren spelen allen een rol bij gezondheid van de huid.

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2