anti-aging-clinics2

Fijne lijntjes en rimpels

Fijne lijntjes en rimpels ontstaan als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces. De huidstructuur veranderd, de huid wordt minder stevig en dunner.

Hoe ontstaan fijne lijntjes en rimpels?
Vanaf ons 25e levensjaar verliezen we per jaar 1% van ons natuurlijke collageen, vanaf deze leeftijd begint het huidverouderingsproces. Tijdens de menopauze neemt de afbraak van collageen toe. Collageen en elastine zijn ondersteunende basisproteïnen die ervoor zorgen dat de huid stevig en veerkrachtig blijft. Oorzaken van het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels zijn onder andere: leeftijd, zwaartekracht, zon, roken en stress. 

De oplossing
Voor ieder huidprobleem bieden wij meerdere oplossingen. Niemand is hetzelfde en dat weten wij bij Beauty All In! Daarom is het zo belangrijk dat er ook meerdere oplossingen zijn, zodat we het specifieke huidprobleem kunnen aanpakken niet alleen voor de behoefte van de huid, maar ook rekening houdend met de behoefte van de persoon zelf.

Exclusief Zwitsers anti-aging merk Amerikaans modern doktersmerk  Nederlands cosmeticamerk
Nieuwste techniek voor een strakkere huid  Innovatief micro-needling apparatuur Een peeling die de dode huidcellen verwijdert
fijne lijntjes
Stimuleert de huiddoorbloeding Word bewust van uw eetpatroon Een ondersteunende supplementenlijn

Weet u uit de bovenstaande oplossingen niet precies wat goed is voor uw huid? Neem dan contact op met Beauty All In zodat wij u het beste advies kunnen geven! 

Gratis huidanalyse bij onze huidspecialiste
Voor iedere gezichtsbehandeling doen wij bij Beauty All In een huidanalyse. Hierbij kijken we naast de huid ook naar uw levensstijl, voedingsgewoontes en huidverzorging. Deze factoren spelen allen een rol bij gezondheid van de huid.

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2