couperose22-3

Couperose

Ons lichaam bevat duizende kleine bloedvaatjes die het hele lichaam van voeding voorzien en afvalstoffen afvoeren. Wanneer deze bloedvaatjes beschadigen of verzwakken, worden deze aan de oppervlakte van de huid zichtbaar. De verzameling van deze kleine bloedvaatjes wordt couperose genoemd. Dit komt voornamelijk voor op de wangen, de neus, de kin, het voorhoofd en de decolleté. 

Hoe ontstaat couperose?
De precieze oorzaak van couperose is niet bekend, het komt bij zowel mannen als vrouwen voor. Factoren die de kans op de vorming van couperose vergroten zijn onder andere: temperatuursverschillen, alcohol, roken, medicijnen en hormonale veranderingen. Couperose verdwijnt niet vanzelf, er zijn echter behandelingen ontwikkeld die couperose verminderen.

De effectieve oplossing
Bij de couperose behandeling met de Lux G word Intense Pulsed Light in de huid selectief opgenomen door de rode kleur van het bloed in de huid. Door het hoge energieniveau van de Intense Pulsed Light worden de kleine bloedvaatjes vlak onder de huid verwarmd, hierdoor stolt het bloed,  het lichaam ruimt deze afvalstoffen in een paar weken op en zo verdwijnen de vaatjes. Doordat de Lux G een gekoelde kop heeft heeft en zeer gericht werkt, blijven de omliggende weefsels en huid onbeschadigd en er is geen kans op littekenvorming. Belangrijk bij deze behandeling is wel dat men voor én na de behandeling zonlicht moet beperken. Wacht dus niet tot de zonnige dagen!

Omdat niemand hetzelfde is, bieden wij meerdere oplossingen die kunnen bijdragen aan betere huid ook voor in de toekomst. Hierbij kannen we het specifieke huidprobleem aan waarbij wij niet alleen kijken naar de behoefte van de huid, maar ook rekening houdend met de behoefte van de persoon zelf.

Door middel van lichttherapie Word bewust van uw eetpatroon  Een ondersteunende supplementenlijn

Weet u uit de bovenstaande oplossingen niet precies wat goed is voor uw huid? Neem dan contact op met Beauty All In zodat wij u het beste advies kunnen geven! 

Gratis huidanalyse bij onze huidspecialiste
Voor iedere gezichtsbehandeling doen wij bij Beauty All In een huidanalyse. Hierbij kijken we naast de huid ook naar uw levensstijl, voedingsgewoontes en huidverzorging. Deze factoren spelen allen een rol bij gezondheid van de huid.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2