soupreloaded3-jpg-1

Cellulite

Het overgrote deel van de vrouwen heeft er wel last van: cellulite. Cellulite wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd en komt vooral voor bij vrouwen, op de billen en benen. Maar cellulite komt ook voor op de buik, armen en dijen.

Hoe ontstaat cellulite?
Er zijn verschillende factoren die invloed uitoefenen op het ontstaan van cellulite, dit zijn onder andere: een verminderde doorbloeding, hormoonschommelingen, gifige stoffen uit de omgeving, genen en alcohol. 

De oplossing
Voor ieder huidprobleem bieden wij meerdere oplossingen. Niemand is hetzelfde en dat weten wij bij Beauty All In! Daarom is het zo belangrijk dat er ook meerdere oplossingen zijn, zodat we het specifieke huidprobleem kunnen aanpakken niet alleen voor de behoefte van de huid, maar ook rekening houdend met de behoefte van de persoon zelf.

 Unieke techniek die binnen en buiten behandelt Amerikaans modern doktersmerk Een ondersteunende supplementenlijn

Weet u uit de bovenstaande oplossingen niet precies wat goed is voor uw huid? Neem dan contact op met Beauty All In zodat wij u het beste advies kunnen geven! 

Gratis huidanalyse bij onze huidspecialiste
Voor iedere gezichtsbehandeling doen wij bij Beauty All In een huidanalyse. Hierbij kijken we naast de huid ook naar uw levensstijl, voedingsgewoontes en huidverzorging. Deze factoren spelen allen een rol bij gezondheid van de huid.

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2