youdid-bai-2-10-20-21

Shiseido

De behandelingen van Shiseido zijn speciaal ontwikkeld om het natuurlijke herstelmechanime van de huid te activeren. De producten bieden niet alleen een oppervlakkige werking, maar werken ook van binnenuit. De p

roductlijnen van de huidverzorgingsproducten zijn afgestemd op verschillende huidtypen en huidprobemen en bieden voor elk huidtype zijn eigen verzorging. De behandelingen beginnen bij € 45,- tot € 132,50. Lees hier meer over het merk Shiseido.

Behandelingen:

  • Shiseido Skin Perfection Jeugd (leeftijd t/m 17 jaar) - 45 min: een speciale behandeling aangepast op de jongeren huid. Ook de jonge huid heeft eens in de zoveel tijd een gezichtsbehandeling nodig. De behandeling kan gericht worden op het huidprobleem: acné.
  • Shiseide A La Carte Quick - 45 min: een versnelde gezichtsbehandeling waarbij u het volgende ontvangt: demaquilleren van het gelaat en de ogen, intensieve reiniging, verzachten van de huid, masker en een oog en dagverzorging.
  • Shiseido Skin Perfection - 75 min: bij deze behandeling krijgt u het volgende: demaquilleren van gelaat en ogen, reiniging, intensieve reiniging, drukpuntmassage, masker en een dag en oogverzorging.
  • Shiseido Anti-aging Rimpel - 90 min: deze behandeling focust zich op het zichtbaar verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Bij deze behandeling ontvangt u het volgende: demaquilleren van het gelaat en ogen, zachte reiniging, verzachten van de huid, massage, masker, serum en dag en oogverzorging.
  • Shiseido Anti-aging Retinol - 105 min: deze behandeling focust zich op het zichtbaar verminderen van rimpels. Bij deze behandeling ontvangt u het volgende: demquilleren van het gelaat en ogen, intensieve reiniging, foam reiniging, onzuiverheden verwijderen, verzachten van de huid, Shiseido RX massage, masker, serum en oog en dagverzorging
  • Shiseido Anti-aging Liftende - 105 min: deze behandeling geeft de huid meer volume en zorgt voor een liftend effect. Bij deze behandeling ontvangt u het volgende: ontspannende hals- schoudermassage, demaquilleren van gelaat en ogen, intensieve reinging, peeling, verzachten van de huid, massage inclusief masker, serum, oog en dagverzorging. 
  • Shiseido Global Anti-aging Future Solution LX - 105 min: deze behandeling zorgt voor een boost in de huid, het geeft een direct zichtbaar resultaat. Daarnaast is deze behandeling heerlijk ontspannend.

Extra bij te boeken

  • Shiseido halspakking: de hals heeft een andere verzorging nodig dan het gezicht, wilt u rimpels direct verminderen in de hals boek dan een extra halspakking bij uw behandeling.
  • Shiseido handpakking: laat uw handen even heerlijk verwennen tijdens dat u in het masker ligt, de handen zullen zich als herboren voelen na deze handpakking.
  • Shiseido oogmasker: geef de ogen een extra boost met dit extra oogmasker, makkelijk bij de gezichtsbehandeling toe te voegen.

Bovenstaande behandelingen kunnen specifiek gericht worden op de mannenhuid, wilt u een gezichts- behandeling speciaal voor de man? Kies dan bij het afspraak maken voor het kopje: 'gezichtsbehandeling voor de man'.  

 MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Terug naar gezichtsbehandelingen

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2