murad

Murad

In onze salon wordt gewerkt met huidverbeterende facials ontwikkeld door de vooraanstaande dermatoloog dokter MuradWij kunnen werken op diverse huidbehoeften zoals anti-aging, acne, enz. Er zijn geen standaard behandelingen, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen, huidbehoeften en budget. Afhankelijk van de gewenste intensiteitvariëren de prijzen van de behandelingen van € 75,00 tot € 110,00. Lees hier meer over het merk Murad.

Behandelingen:

  • Murad Light - 75 minde eerste behandeling die wij aanbieden van Murad is een perfecte behandeling om de tekenen van veroudering te verminderen. Tijdens deze behandeling worden rimpels, het verlies in elasticiteit en pigmentatie geminimaliseerd. Naast huidverbetering zorgt deze behandeling ook voor een vermindering in stress, wat ook weer terug is te zien in uw huid. De huid wordt gladder, stralender en krijgt een jeugdige uitstraling!
  • Murad Medium - 75 min: de volgende behandeling van Murad is een hydraterende behandeling die vooral gemaakt is om vocht op cellulair niveau toe te voegen aan de huid. Het hydratatie niveau van de huid wordt verdubbeld tot wel 8 uur lang! Deze behandeling is ideaal voor een droge huid of na een chemische behandeling. 
  • Murad Intense - 90min: de laatste behandeling is de sterkste behandeling die we hebben bij Beauty All In. Deze behandeling werkt met krachtige exfoliators waardoor de rimpels in de huid snel verminderen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de textuur en de huidskleur verbeteren zonder dat de huid geirriteerd wordt. Deze klinisch bewezen behandeling zal de huid ophelderen, gladder maken en verstevigen.
  • Murad Upgrade - 15 min: de Murad Upgrade is toe te voegen aan één van de bovenstaande behandelingen. Deze is speciaal gemaakt om de huid net even extra te verwennen of net even die boost te geven die de huid nodig heeft. 

Bovenstaande behandelingen kunnen specifiek gericht worden op de mannenhuid, wilt u een gezichts- behandeling speciaal voor de man? Kies dan bij het afspraak maken voor het kopje: 'gezichtsbehandeling voor de man'.  

Specifiek huidprobleem
Het merk Murad heeft verschillende lijnen die ieder een ander huidprobleem kunnen aanpakken. Heeft u een specifiek huidprobleem zoals bijvoorbeeld acne? Dan passen wij de bovenstaande gezichtsbehandeling aan voor dit specifieke huidprobleem. Weet u welk huidprobleem u heeft kies dan bij afspraak maken voor het specifieke huidprobleem. Weet u niet precies wat voor huidprobleem u heeft, geen probleem! Kies dan gewoon de behandelingen onder het kopje: 'Murad behandelingen'.

fijne lijntjes
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Terug naar gezichtsbehandelingen

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2