webheader-la-colline-promodag-kopie
youdid-bai-2-10-15

La Colline

De behandelingen van La Colline zijn een combinatie van Zwitserse technieken, Aziatische massagegrepen en het CMAge Complex van La Colline. Het CMAge Complex van La Colline zorgt ervoor dat de biologische klok van uw huidcellen wordt stilgezet. Uw huid wordt gehydrateerd, steviger, voller, zachter, lijntjes verminderen en de huid zal er stralender en frisser uit zien! De La Colline behandelingen beginnen bij € 99,00 tot € 170,00. Lees hier meer over het merk La Colline.

Behandelingen: 

  • La Colline Focus Eye - 60 min: specifieke oogbehandeling voor een jonge verfrissende oogopslag: afvalstoffen worden afgevoerd, de oogcontouren worden strakker en gehydrateerd. Donkere kringen, rimpels en fijne lijntjes verminderen.
  • La Colline Focus Treatment - 75 min: luxe en ontspannende anti-aging behandeling met doelgerichte massages en een collageen vliesmasker. Om de huid die kampt met lijntjes door vochttekort een gladde en stevige uitstraling te geven.
  • La Colline Exclusive - 90 min: luxe en ontspannende anti-aging behandeling met collageenvlies en een diepe bindweefselmassage om de huid te liften, te verstevigen en pigmentvlekken en roodheid in de huid te verminderen voor een mooie, frisse en egale huid.
  • La Colline Supreme NativAge - 90 min: het neusje van de zalm onder de behandelingen: "Het anti-aging ritueel" met een verbluffend resultaat!

Bovenstaande behandelingen kunnen specifiek gericht worden op de mannenhuid, wilt u een gezichts- behandeling speciaal voor de man? Kies dan bij het afspraak maken voor het kopje: 'gezichtsbehandeling voor de man'.

Specifiek huidprobleem
Het merk La Colline heeft verschillende lijnen die ieder een ander huidprobleem kunnen aanpakken. Wilt u aan een specifiek huidprobleem werken zoals bijvoorbeeld de gevoelige huid? Dan passen wij de behandeling aan aan uw specifieke wensen. La Colline legt haar focus op de volgende huidproblemen:

fijne lijntjes

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

 

Terug naar gezichtsbehandelingen

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2