hannah-producten-witte-achtergrond-e1365763641376

hannah

Bij onze salon in Alphen a/d Rijn hebben wij verschillende huidverbeterende merken, waaronder ook hannah. Sinds 1979 staat hannah voor het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen! De prijzen variëren van € 67,50 tot € 99,00. Lees hier meer over het merk hannah.

Behandelingen: 

  • hannah Xperience - 60-75-90 mindeze behandeling start zoals elke hannah behandeling met een uitgebreide huidanalyse. De conditie van de huid zal hier gemeten worden. Vervolgens worden alle stappen van het hannah systeem doorlopen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Het doel van deze behandeling is huidverbetering. Als ondersteuning kunt u ervoor kiezen om ook de hannah producten thuis te gebruiken. Kiest u voor de behandeling van 90 minuten dan worden uw wenkbrauwen ook geëpileerd. 
  • hannah Xperience incl. bindweefselmassage - 105 min: naast de hannah Xperience behandeling krijgt u ook de hannah bindweefselmassage. Een bindweefselmassage is één van de bekendste behandeltechnieken op het gebied van huidverbetering. Door deze techniek samen te gebruiken met de gezichtsbehandeling zal er een diepgaande huidverbetering ervaart worden, met mooie resultaten!
  • hannah Glycolpeeling - 45 min: tijdens deze glycolpeeling behandeling wordt er met natuurlijke fruitzuren gewerkt. Deze fruitzuren zorgen voor een intense reiginging van de huid én voor meer opname van werkzame stoffen. De huid wordt door de glycolpeeling dunner gemaakt, waardoor de oppervlakkige rimpeltjes en (acne) littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid wordt zichtbaar steviger en gladder.
  • hannah bindweefselmassage - 60 min: bindweefselmassage zorgt voor een betere doorbloeding in de huid en is één van de bekendste behandeltechnieken op het gebied van huidverbetering. Inclusief een voorbehandeling, reiniging en peeling. 

Bindweefselmassage en glycolpeelingen zijn speciale behandeltechnieken die in combinatie met de gezichtsbehandeling een nog beter resultaat kunnen behalen op het gebied van huidverbetering! 

Specifiek huidprobleem
De behandelingen van hannah kunnen ook een specifiek huidprobleem aanpakken, bijvoorbeeld: acné. Deze acnébehandeling is geschikt voor de onzuivere huid. De huid wordt diep gereinigd en hersteld. 

   

 MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Terug naar gezichtsbehandelingen

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2