youdidi-bai-handelingen-8
bindweefselmassage-3
bindweefselmassage2

Bindweefselmassage

Verbeter uw algehele huidconditie van het bij Beauty All In met behulp van onze revolutionaire bindweefselmassage!

Wat is bindweefselmassage?
Een bindweefselmassage is een massage wat gericht is op de bindweefsellaag van de huid. De bindweefselmassage voor het gezicht heeft onder andere de volgende effecten: stimulatie van de huiddoorbloeding, stressreductie, bevordering van celdeling, verbetering van de huidconditie en huidweerstand en de nieuwe aanmaak van bindweefsel. Een slechte doorbloeding kan huidproblemen zoals acné of rimpels veroorzaken. 

Specifiek huidprobleem
De bindweefselmassage kan verschillende huidproblemen oplossen of verbeteren. De volgende huidproblemen kunnen verbeterd worden door middel van bindweefselmassage: 

Het resultaat
Een huid met een goede doorbloeding kan meer voedingsstoffen opnemen dan een huid met een slechte doorbloeding. De algehele huidconditie wordt geoptimaliseerd. De bindweefselmassage is daarnaast ook een ontspannen massage.

Naast de bindweefselmassage voor het gezicht, kunt u bij Beauty All In ook terecht voor een bindweefselmassage voor het lichaam. De bindweefselmassage voor het lichaam wordt uitgevoerd met de So Up Reloaded, lees hier meer.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2