facial
youdid-bai-1-10-11
bindweefselmassage-3-1
jongeren-2

Behandelingen

Voor ieder huidprobleem hebben wij bij ons lifestylecenter in Alphen a/d Rijn een passende behandeling. De specialisten bij Beauty All In maken een behandelplan die past bij uw huidprobleem.

Huidanalyse

huidanalyse-3

Bij Beauty All In in Alphen aan de Rijn leggen wij de focus op huidverbetering. Om huidverbetering te kunnen bereiken is het belangrijk dat er goed naar de huid gekeken wordt. Daarom werken wij met een huidanalyse.

 MEER INFO

Gezichtsbehandelingen

facial-1

Wij proberen het passende product voor uw huidtype te zoeken zodat we uiteindelijk het beste resultaat kunnen behalen. De gezichtsbehandelingen bij Beauty All in zijn naast dat ze ontspannend zijn ook nog eens huidverbeterend. 

MEER INFO

Lichaamsbehandeling

YOUDID-Bai-2-10-20-28

U kunt bij onze salon in Alphen a/d Rijn heerlijke lichaams behandelingen ondergaan. Onze lichaamsbehandelingen ontgiften, exfoliëren, verstevigen of ontspannen. Net waar u behoefte aan heeft!


MEER INFO

Bindweefselmassage

YOUDIDI-BAI-handelingen-1

Verbeter uw algehele huidconditie bij Beauty All In met behulp van onze revolutionaire bindweefsel massage! De bindweefsel massage heeft onder andere de volgende effecten: stimulatie van de huid doorbloeding, stressreductie en de bevordering van celdeling.

MEER INFO

Speciaal voor de man

YOUDID-Bai-3-7

Goede huidverzorging is niet alleen belangrijk voor vrouwen. Ook mannen hebben behoefte aan een goed persoonlijk advies op maat. In uw drukke dagelijkse leven zult u merken dat de juiste verzorging en ontspanning van uw huid -evenals regelmatig sporten- ook bijdragen aan een beter gevoel.

MEER INFO

Speciaal voor jongeren

jongeren

Ook jongeren hebben behoefte aan deskundig advies op het gebied van hun huid. Tijdens de puberteit kan het zo zijn dat uw kind of dat jij veel pukkels krijgt of een onrustige huid hebt. Hier is een oplossing voor! 

 

MEER INFO

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2