15179058-1387668867912295-8748267250516537052-n-1

Dit ben ik, de beautyblogger van Beauty All In!

Wie zit er achter de wekelijkse blogs die geschreven worden? Dat ben ik! Natascha! Om een iets beter inzicht te geven wie de blogs schrijft dacht ik, ik schrijf een klein stukje over mezelf wie ik ben en waardoor ik nu blogs schrijf voor een schoonheidssalon zoals Beauty All In!

Familie in de cosmetica

Mijn gehele familie heeft altijd al in de cosmetica gezeten, waardoor ik hier eigenlijk mee ben opgegroeid. Eerst parfum toen vooral huidverbetering. In het begin heeft dit me niet heel erg veel geboeid omdat ja, alles wat dichtbij staat wil ik nooit zelf in terecht komen. Maar daarin is iets volledig fout gegaan, want ik zit nu zelf ook volle bak in de cosmetica. Mijn oom heeft een groothandel in cosmetica en mijn moeder bijvoorbeeld een eigen schoonheidssalon. Hoe kon het ook anders?

Digital marketing

Toen ik bij de groothandel van mijn oom werkte was ik veel bezig met websites maken en ervoor zorgen dat de website er gewoon goed uitziet. Het is namelijk niet meer mogelijk dat je de website stil laat staan op het internet. Ten eerste wordt de website dan minder goed gevonden en zal je ook gewoon snel een oudere website hebben tussen de websites die wel blijven bewegen. Ik zag vooral bij de schoonheidssalons een gat in de markt. Wie wil er nou naast iedere dag in de salon staan zich ook nog bezig moeten houden met social media en de website. Dit zag ik natuurlijk vooral bij de salon van mijn moeder en dit ben ik gaan implementeren. 

Schrijven van blogs 

Een van de manieren om je website altijd vernieuwend te houden is het schrijven van blogs. Naast de community die je creëert met je eigen klanten, zorg je er ook voor dat Google je beter kan vinden en dat je dus uiteindelijk nieuwe klanten kunt krijgen. Omdat ik ben opgegroeid in de cosmeticabranche weet ik veel over huidverbetering, supplementen en make-up. Vandaar ook dat wij (ik en mijn zusje) nu een bedrijf zijn gestart en de digitale marketing van onder andere Beauty All In doen! 

Kennis

Kennis genoeg dus als je het mij vraagt. Ik hoop dat je het lezen van de blogs interessant vindt en als je vragen en of opmerkingen hebt kan je die altijd stellen door te mailen naar: alphen@beauty-all-in.nl.

Groetjes, 

Natascha

Terug naar de blogs

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2